Lista poslova namenjenih deci izazvala buru na mrežama: "Moj muž ne radi 99% stvari sa ove liste"

Da li je mališane legitimno navikavati na kućne obaveze od „malih nogu“ ili bi ih toga trebalo poštedeti?

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika DARKO 100%
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Taman posla!

    28. januar 2021 | 07:08

    Da dam noz malom detetu u ruke, da ljusti i sece voce? Mozda bih i bila u dilemi da se u mom komsiluku, u Majuru kod Sapca, pre nekoliko godina nije zbio slucaj o kome su tada i novine pisale. Decak je mirno ljustio i sekao jabuku i odjednom, ko zna zasto, potrcao je sa nozem u ruci i pao, noz mu se zario u grudi i na mestu je izdahnuo. Nase je da ih sacuvamo dok odrastaju, a ima vremena, naradice se u zivotu. Do tada, dovoljno je da nauce da ne razbacuju stvari, da pospreme svoju sobu, spakuju knjige i igracke i ucestvuju kada se nesto porodicno radi, uz nasu pomoc i pod nasim budnim okom.

  • sale

    27. januar 2021 | 23:21

    Mene majka nista nije terala da radim pa sve znam tako da je vise do deteta nego do roditelja a vidim ovde da neki bas i nisu normalni sta zahtevaju od dece da rade. Pustite decu da budu deca a ne da rintaju za vas bice toga dovoljno kada odrastu

  • Luka

    27. januar 2021 | 20:41

    Kao dijete koje je odraslo u domu rano sam naucio da se sam brinem o sebi ,cak sam i opeglao kosulju za svoj prvi izlazak sa simpatijom😂 sa 13 god,slagao robu ,spremao krevet,prao sam sa cetkicom za zube svoje patike jedne jedine i cuvao ih kao blago,carape sam sam krpio,iglu i konac u ruke i krpi garderobu spremao sam i slatkis sebi muceno jaje jer pravi slatkisi za mene su bili misaona imenica,prvi ozb posao bilo je izdavanje suncobrana ,sa 15 god citavu platu potrosio sam na poklon jednoj Jeleni iz Beograda koja je bila na ljetovanju,nosenje dzakova ,kopanje za nadnicu ,branje grozdja,istovaranje gajbi od kojih su me boljele ruke po cijelu noc sve to je bilo prije 17god,naucio sam da budem ekonomican,stedljiv ,nekad posle napornog dana pojeo bih dvije kriske eurokrema a trecu sam ostavljao za dorucak iako sam bio jos gladan,posle citavog dana provedenog na suncu ni hladna koka kola ni sladoled ,prolazio sam pored njih i pio na gradskoj cesmi,kad padne noc ,djeca u toplom domu jedu krofne i palacinke uz milovanje majke,a ja sam na hladnom parapetu zagledan u more mastao da budem Kapetan,moreplovac..i da nikada vise ne budem gladan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA