Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Lj. Tepsic

    28. april 2021 | 19:38

    ...vecina komentara je odraz cistog primitivizma i neosnovane uverenosti kako sve znaju o ishrani i pljuju ovu zenu koja hoce da zdravo hrani dete. Ja ne ulazim u nicije porodicne odnose i neka ih svako uredi sam ali za to sto jedan roditelj nesto nezna i ne zeli da se informise i uci nego robuje tradicionalnim dogmama to jeste problem ali nije cudno posto je vecina takvih sto se lepo vidi iz ovih komentara. Dete po vecini vas treba hraniti kao da je vuk, lav ili neki lesinar. Neverovatno. Sta ima u tom vasem mesu nakon 2 sata przenja u rerni? Pa nravno nema nista. Kakvi proteini, vitamini ili enzimi pa i mnogi nestabilni minerali. Niste nikad culi da u mnogim namirnicama biljnog poreklaima vise proteina nego u mleku i mesu, naravno da niste. Kalcijuma kazetenema u biljnoj ishrani? Sa vama nesto nije u redu. Vama vecini ovde i onom tati sto zenu prisiljava da dete hrani kao vuka predlazem da se edukujete i proverite sta to ima u ishrani ne zivotinjskog porekla i koliko je superiornija. Od te vase mesozderske hrane su prepune bolnice ukljucujuci i decu koju takvi kao vi hranite virslama, hamburgerima, burecima, mlekom, eurokremom, margarinima i keksicima. Hranite se kako hocete samo nemojte pricati ono sto niste istrazili i nesto naucili. Moja deca su odrasli ljudi i da sam znao ono sto danas znam nikada im ne bi dao zalogaj bilo cega sto ima zivotinjsko poreklo a narocito ne idudtrijski preradjeno smece.

  • TANJA

    25. februar 2021 | 23:50

    Prvo pogrešan naslov- " Ja sam odlucila da je moja beba veganče"- bi bio odgovarajuci. Onda takav naslov sve objasni o ovoj mami. Ja bih je odvela malko na edukaciju o pravima I potrebama deteta-bebe u razvoju . Mozda napravi razliku izmedju vec formiranog organizma odrasle osobe I bebice kojoj je sve potrebno za zdrav razvoj. Kad poraste neka bira sama sta ce jesti ,dotle- majko ne budali!!!!

  • Lol

    25. februar 2021 | 23:41

    Bukvalno ne podnosim odrasle osobe koje odluče za tek rođenu bebu njenu seksualnu orijentaciju ili pak da l je vegan. PRVO dete tek treba da se razvija i da ojača kosti i mišiće. U mesu imaju proteini i sve što bebi ili malom detetu treba da se razvija. Kada to dete postane odraslo dovoljno da odluči da'l će da jede takvu ili onakvu hranu onda ga uputi ka najkvalitetnoj. Ne odlučuj umesto deteta samo jer ti tako hoćeš 🙄

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA