≫ 

Idete na letovanje? Obezbedite zdravstveno osiguranje do 30.000 evra uz pomoć mobilnog telefona

Ovo je dobra vest za sve koji vole "last minute" ali i bezbedno putovanje

  • 0

U jeku letnje sezone, kad uveliko planirate odmor i putovanje, uz kofere, dokumenta i zaštitni faktor za sunčanje ponesite još jednu zaštitu – zdravstveno osiguranje u svom mobilnom telefonu.

Naime, Sosijete ženeral banka i Đenerali osiguranje Srbija obezbedili su vam osiguranje do 30.000 evra za sve nepredviđene zdravstvene probleme na putovanju. Za vas i vašu porodicu. Osiguranje možete kupiti u mobilnoj aplikaciji Sosijete ženeral banke, uz samo nekoliko klikova.

Ovo je dobra vest za sve koji vole "last minute" ali i bezbedno putovanje, jer u slučaju da vam se žuri na odmor, rešenje je kupovina polise osiguranja u m-banking aplikaciji Sosijete ženeral banke. Zdravstveno osiguranje možete kupiti za najmanje jedan, a najviše 183 dana boravka u inostranstvu.

Foto: Promo

Kako do putnog osiguranja?

Jednostavno. Uz nekoliko klikova u m-banking aplikaciji Sosijete ženeral banke, možete da osigurate sebe i svoju porodicu, za gotovo bilo koju destinaciju u svetu.

Kako smo osigurani?

U slučaju nepredviđenih situacija, dok ste na letovanju ili proputovanju, Sosijete ženeral banka i Đenerali osiguranje pokrivaju troškove lečenja svih osiguranika, ukupnom iznosu do 30.000 evra.

Koga sve mogu da osiguram?

Ukoliko putujete zajedno, osigurani sve vi i svi članovi vaše porodice, tokom čitavog boravka u inostranstvu. Ukoliko vam se žuri a želite da uštedite vreme i strpljenje, preostaje vam još samo da se spakujete, izaberete destinaciju i iskoristite sve prednosti savremenog bankarstva, koje vam omogućava da sve veći broj popusta i privilegija obezbedite kroz jednu mobilnu aplikaciju.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA