Požurite! 52% popusta za Cronwell hotele za septembar! Samo u agenciji Travelland!

Iskusni turisti znaju da je septembar najidealniji mesec na moru – temperatura vazduha je idealna, more je toplo, gužve nema a cene su niže u odnosu na julske i avgustovske

  • 0

Kao i svakog septembra, Turistička agencija "Travelland", pripremila je neverovatne popuste na smeštaj u "Cronwell hotelima" koji idu do čak -52%.

- "Cronwell hoteli" su među najomiljenijim smeštajnim objektima kod naših putnika, pre svega zbog kvaliteta usluge i bogatog sadržaja. – rekao nam je Milan Jovanić iz Turističke agencije "Travelland". U Turističkoj agenciji "Travelland" u ponudi imaju tri "Cronwell hotela" i to "Cronwell Platamon Resort", "Cronwell Sermilia" i "Rahoni Cronwell Park".

"Cronwell Platamo" je resort sa 5 zvezdica smešten u naselju Platamon, na oko 35 kilometara od mesta Katerini, u podnožju nadaleko poznate grčke planine Olimp. "Cronwell Platamo" hotel se sastoji od glavne zgrade na šest spratova, vila i studija, i raspolaže sa 232 sobe. Poseduje i a la carte restoran, bar, bar na bazenu i na plaži, dva otvorena i jedan zatvoreni bazen, dečije igralište, mini klub, spa centar, salu za konferencije, parking…

"Cronwell Platamon"  u svojoj ponudi ima nekoliko tipova soba: standard sobe, suite, vile... Sobe imaju pogled na planinu, na more ili bočni pogled na more. Takođe, imaju kupatilo, satelisku televiziju, klimu, fen za kosu... U ovom hotelu možete boraviti po sniženoj ceni od 47%!

Foto: Promo

Moderno odmaralište sa 5 zvezdica "Cronwell Sermilia" se nalazi u Psakoudiji, na poluostrvu Halkidiki, na svega 80 kilometara od Soluna. Hotel u ponudi ima dva restorana, od kojih jedan ima prelep pogled na plažu, besplatan parking, bazen, deo za opuštanje sa bibliotekom.. Hotel "Cronwell Sermilia" poseduje i privatni deo plaže, spa centar i bar na krovu sa panoramskim pogledom na Egejsko more.. Sve sobe imaju satelitsku televiziju, wi-fi, telefon, klimu, mini bar, sef i fen za kosu... Popust za "Cronwell Sermili" hotel je čak 52%!

"Rahoni Cronwell Park" je još jedan "Cronwell hotel" sa 5 zvezdica. Smešten je na jugozapadnoj strani Kasandre u šarmantnom ribarskom naselju Nea Skioni. Nalazi se u mirnom delu naselja na 500 metara udaljenosti od plaže. Predstavlja pravi mali raj okružen borovima i maslinama. Hotel "Rahoni Cronwell Park" poseduje bazen, bazen za decu, parking, rent-a-car, rent-a-bike, kafe bar, bar na plaži, bar kraj bazena, mini klub za decu, igralište za decu, teretanu, spa centar, hamam, saunu, salon lepote i još mnogo toga.

Foto: Promo

Sobe i apartmani u hotelu "Rahoni Cronwell Park" su prostrani, komforni, sa pogledom na more. Svaka soba na prvom spratu ima privatnu zonu, a sobe na drugom spratu dve terase sa pogledom na more i borovu šumu. U ovom hotelu možete boraviti po sniženoj ceni od 52%!

- Molimo sve zainteresovane da požure sa rezervacijama jer je ostalo još malo raspoloživih kapaciteta iz septembarske ponude – zaključio je Milan Jovanić iz agencije "Travelland".

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji "Travelland", na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije: www.travelland.rs.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA