Direktor agencije "Wayout": Nikoga nismo obmanuli!

Apsolutna je neistina da su se "turisti požalili na agenciju "Wayout"

  • 1

Povodom pisanja beogradskih medija da je turistička agencija "Wayout" obmanula putnike koji su preko njih putovali u Dubai i ponudila im neadekvatan smeštaj, oglasili su se demantijem iz ove agencije u kome, između ostalog, tvrde da se na njih niko od naših turista nije žalio.

Prvi luksuzni podvodni hotel na svetu (680.000 miliona dolara), do čijih soba će se dolaziti gondolom (VIDEO)

Prenosimo vam demanti u celosti:

"Informacije koje se odnose na turističku agenciju "Wayout" u tekstu od dana 05.09.2017. godine i u tekstu od dana 11.09.2017. godine su neistinite i tendenciozne.

Pre svega, apsolutna je neistina da su se "turisti požalili na agenciju "Wayout". Na rad ove agencije za aranžmane u Ujedinjenim Arapskim Emiratima nije podneta pismena ili usmena žalba korisnika njihovih usluga u ovoj godini, a ni ranije.

Nadalje, apartmanski smeštaj kao kategorij uopšte ne postoji u Dubaiju, pa tako agencija "Wayout" nije ni mogla da taj smeštaj "reklamira kao vrhunski hotel sa četiri zvezdice", što je takođe veoma ozbiljna neistina izneta u navedenom tekstu.

Foto: pixabay.com

Korišćenje termina Wayout Club hotel koje je u neistinitom kontekstu predstavljeno u spornim tekstovima, predstavlja dozvoljeno ukazivanje korisnicima usluga na posebne pogodnosti koje u tim hotelima imaju zbog specijalne i veoma uspešne poslovne saradnje koju agencija "Wayout" ima sa pojedinim hotelima u Dubaiju i ni u čemu se ne kosi sa pozitivnim zakonskim propisima. Isto se odnosi i na ekskluzivno pravo za region odnosno pravo na ekskluzivnu promo cenu, jer ova agencija zbog svog ugleda u UAE kod vodećih turističkih kompanija zaista ima mogućnost da ponudi ekskluzivne cene za ceo balkanski region.

Imajuću i vidu, potpuna je neistina da je agencija "Wayout" na bilo koji način "obmanula" korisnike svojih usluga", stoji u pismu direktora agencije Basem Medhat Badhie-a .

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danijel Petrovic

    29. avgust 2022 | 17:41

    Doziveo sam saobracajnu nesrecu agencija zbog toga sto nisam u saradnji sa njihovim osiguranjem nego sa Triglav osiguranjem nece da mi vrati novac ceo nego samo 40%. Plus ne mogu da promenim datum ili ista slicno...U doba korone je sve moglo da se menja a sad ne moze. Ja nisam mogao da znam dal ce se nesto dogoditi al uzeti 900e meni zato sto ne idem na put jer nisam sposoban zdravstveno,zaobidjite nema saradnje sa ovom agencijom propast.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA