Otputujte u Minhen - odigrajte nagradnu igru!

Odigrajte nagradnu igru, saznajte nešto novo o inspirativnoj Nemačkoj, spakujte se i uživajte

  • 0

Turistička organizacija Nemačke i Lufthansa group vode vas u Minhen, na putovanje za dve osobe avionom, s dva noćenja i doručkom.

Odigrajte nagradnu igru, saznajte nešto novo o inspirativnoj Nemačkoj, spakujte se i uživajte.

Otkrijte šta sve nudi Nemačka kao turistička destinacija – osetite duh dinamičnih metropola, obiđite istorijske znamenitosti, izgubite se u tržnim centrima, uživajte u pogledu na romantične kućice u tradicionalnom stilu, a potom uronite u glamurozan noćni život – gradovi u Nemačkoj imaju mnogo lica.

Foto: dzt.picworld-touristic.de/Saskia Wehler Photography

Lufthansa slavi ove godine 50. rođendan u Srbiji pod sloganom 50 years of love at first flight. Lufthansa Boeing 727 nazvan po istoimenom nemačkom gradu Kiel sleteo je prvi put u Beograd, 26. avgusta 1967.

Proslavite i vi veliki jubilej! Odgovorite na pitanja i možete osvojiti putovanje za dve osobe u Minhen – moderan svetski grad sa srcem i dugom tradicijom. Letite Lufthansom do Minhena i posetite ovoj šarmantni i opušten grad. Turistička organizacija Nemačke i Lufthansa group vode vas na putovanje za dve osobe avionom, s dva noćenja i doručkom.

Foto: dzt.picworld-touristic.de/YorckDertinger

NAGRADNU IGRU MOŽETE ODIGRATI OVDE.

Nagradna igra traje od 25. oktobra do 23. novembra 2017. godine. Izvlačenje dobitnika/dobitnice održaće se 24. novembra u kancelariji organizatora. Ime dobitnika/dobitnice biće objavljeno na web-portalu www.danubecc.org u roku od 5 dana od dana izvlačenja dobitnika.

SREĆNO!

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA