≫ 

Prelepim ženama plaća letovanja, odeću i skupe večere, ali od njih ne očekuje seks - već nešto mnogo drugačije

On putuje Evropom u pratnji prelepih mladih žena koje nikada pre nije video

  • 8

Biznismen iz Španije koji živi u Italiji bira da putuje sa devojkama koje ne poznaje pre nego sa prijateljima.

Namestila je dečku seksi bliznakinje kako bi otkrila da li je vara: Niko nije očekivao ovakav rasplet na kraju snimka (VIDEO)

Andreas Botero (41) putuje u pratnji prelepih saputnica koje su starosti 23 i 24 godine i imaju profile na aplikaciji “Miss Travel”. On plaća skupe hotele i večere dok je sa njima na odmoru.

-U početku mi je bilo čudno, ali to nije aplikacija za upoznavanje već za deljenje putovanja širom sveta sa nekim. Zbog posla mnogo putujem i ova aplikacija mi omogućuje da podelim putovanje sa nekim i pri tom upoznam novu devojku, rekao je on.

Foto: Facebook/ANDRES BOTERO

Andreas plaća smeštaj i 70 odsto ručkova i večera devojci koja mu pravi društvo. Za njega je pravo zadovoljstvo da plaća račune za sebe i prelepu ženu.

-Najskuplja večera koju sam platio bila je 250 evra. Nekima kupim parfem ili suvenir koji ona poželi iz tog grada. Mogu da potrošim novac i na skupi poklon kao što je torba, cipele i slično. Ali ne i na dijamante, dodaje on.

On je u poslednjih 10 meseci išao na 4 ovakva putovanja i kaže da je potrošio više nego što je planirao jer mu je bilo zabavno. U proseku potroši 500 do 600 evra, bez prevoza što za njega nije mnogo. On plaća hotelski smeštaj, a u nekim situacijama njegove saputnice su pristale da dele sobu.

Foto: Facebook/ANDRES BOTERO

-Jednom nisam delio sobu jer je devojka sama rezervisala sebi smeštaj. Uglavnom uzimamo dvokrevetnu sobu jer je tako zgodnije, objasnio je.

Andreas priznaje da je imao seks sa nekim od devojaka što mu nije čudno ukoliko se jedno drugom dopadaju. Kako je naglasio, prioritet mu je dobar provod, a ne seks sa devojkom sa kojom putuje, piše thesun.co.uk. On će nastaviti da koristi aplikaciju jer mu je lepše da putuje sa dev ojakma koje dele njegova interesovanja nego da putuje sa prijateljima.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA