Travelland i Turkish Airlines vas vode u Istanbul

Istanbul je od Beograda vazdušnom linijom udaljen nešto više od 800 kilometara

  • 0

Između Crnog i Mramornog mora vekovima leži Istanbul, grad koji svoju bogatu i burnu istoriju nosi kao zaštitni znak a svoje posetioce uvek ostavlja bez daha!

Zovu ga još i "grad iz 1001 noći", "vrata Orijenta", "raskršće civilizacija" a sve zbog neverovatne energije kojom je još od davnina opčinjavao sve, od umetnika do osvajača.

Menjali su mu nazive, gradili i ulepšavali ga kako bi ponosno o njemu mogli da pričaju. Zato je danas teško i nabrojati sve znamenitosti Istanbula a gotovo nemoguće ih je sve obići. No, ono što ne vidite prvi put, videćete neki sledeći jer Istanbul je od onih gradova u koji ćete se sigurno vratiti.

Njegovo najpoznatije obeležje je crkva Svete mudrosti poznata i kao muzej Aja Sofija sagrađena još u šestom veku. U njenoj blizini podignuta je Plava džamija specifična po dvadeset hiljada ručno sečenih i bojenih plavih pločica koje prekrivaju unutrašnjost kupole. U Istanbulu nepropustite ni Topkapi palatu, Kapali čaršiju, palatu Dolmabahče i krstarenje po Bosforu.

Foto: Promo

Turistička agencija "Travelland" u svojoj ponudi ima izuzetno zanimljive i povoljne aranžmane za Istanbul te ovaj grad već tokom decembra možete posetiti po ceni već od 89€. Tokom četiri ili pet dana putovanja, zavisno od toga šta odaberete, preko "Trevellanda" će vas ugostiti hoteli sa tri ili četiri zvezdice.

Hotel Monaco je smešten u Laleli delu grada u blizini trgovačke zone i mnogobrojnih prodavnica i restorana. Hotel Antik takođe, dok je hotel Grand Hillarium u delu grada Yenikapi a svi nude uslugu na bazi noćenja sa doručkom.

Foto: Promo

Istanbul je od Beograda vazdušnom linijom udaljen nešto više od 800 kilometara. Avio prevoz i udoban transfer do Istanbula obezbeđuje kompanija Turkish Airlines, jedna od najboljih evropskih avio-kompanija.

Zainteresovani za posetu Istanbulu tokom decembra ili početkom 2018. više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji "Travelland" agencije:  www.travelland.rs.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA