• 0

Još malo mesta po specijalnim cenama za novogodišnja putovanja sa VIVA Travel-om!

Veliki broj proslava na otvorenom, besplatnih koncerata, mirisa ukusnih zalogaja, stotine uličnih svetiljki…

  • 0

Ukoliko planirate da ovu godinu ispratite u nekom lepom evropskom gradu, poslednji je čas da rezervišete svoje putovanje jer je sve manje slobodnih mesta.

Doček Nove godine u Italiji, znači hiljade proslava na otvorenom tokom jedne, novogodišnje noći u svim značajnim italijanskim gradovima. Za Rim koji spada u najpopularnije destinacije, svakog decembra se traži mesto više za sve koji vole da uđu u novu godinu u italijanskom maniru.

Agencija Viva Travel vas vodi u Rim za Doček 208. godine po specijalnim cenama.

Autobuski aranžman od 6 dana sa polaskom 29.12. košta 159€ za hotel van centra grada dok je cena za hotel u centru 199€. Ukoliko ste ipak ljubitelji putovanja avionom, onda vas očekuju čak tri polaska za Rim 29.12. /30.12./01.01 po ceni od 265€ za pet dana boravku u ovom fenomenalnom gradu.

Iako nam je poznatija kao letnja destinacija, prosečna temperatura na Siciliji u januaru iznosi 10 stepeni, pa ostrvo privlači sve koji žele da im prvi dani u novoj godini budu topli. Agencija Viva Travel svoje putnike šalje avionom na Siciliju 30.12 na doček nove godine. Cena za 4 noćenja sa doručkom na Siciliji u Kataniji – od 409 € …. LAST MINUTE cena!

U Bolonju ne morate ići samo za novogodišnje praznike, već i za Dan zaljubljenih, Dan žena, Uskrs i Prvi maj. Ali se novogodšnja noć je ipak nekako posebna. Pođite 29. decembra a dok ste u pokrajini Emilija Romanja, posetite rodni grad Lućana Pavarotija – Modenu, grad čuven po proizvodnji parmezana – Parmu, skoknite do San Marina i Ravene.

Pošto agencija Viva Travel organizuje odlazak u Veneciju tokom čitave godine, onda je naravno pripremila i novogodišnji aranžman na 3 noćenja sa polaskom 29.12.

Foto: Promo/ Viva Travel

Ko nije video Atinu treba da požuri, jer se ubrzano popravlja Partenon i sređuje Akropolj. Kada se radovi završe, turistima će biti zabranjeno da hodaju Propilejima, pa će Partenon i Erehteon moći da vide samo sa susednog brda Filopapos. Ulice Atine su, poput beogradskih, već okićen novogodišnjim ukrasima, a šoping groznica polako hvata stanovnike ovog kosmopolitskog grada.

ATINA | Autobusom, 6 dana | polazak 29.12 | cena od 159€

Još jedan evropski grad će nesumnjivo ispuniti sva vaša očekivanja: od uživanja u prelepim, neobičnim amsterdamskim pejzažima do odličnog šopinga ali i još mnogo toga.

Foto: Promo/ Viva Travel

Amsterdam za Novu godinu | Autobusom, 9 dana | polazak 27.12. | cena od 289€ .

Još malo mesta ostalo je za putovanje u Berlin ili obilazak dvoraca Bavarske.

O svim detaljima raspitajte se putem telefona 011/ 78 52 800; 021/ 21 55 315 ili u poslovnicama agencije Viva Travel – Krunska 48; Novi Beograd – YUBC; Novi Sad – Železnička 13.

Srećna Nova Godina!

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima