Zaljubite se u Barseloni, Parizu, Lisabonu! LAST MINUTE PUTOVANJA za Dan zaljubljenih

Dan državnosti, Dan zaljubljenih, Sveti Trifun...

  • 9

Nazovite ovaj dan kako god želite ali proslavite ga na najlepši način u nekoj od evropskih metropola i to po Last minute cenama, poručuju iz agencije VIVA Travel.

Na dan kada se slavi ljubav na globalnom nivou - 14. februar, uručuje se najviše poklona u godini a putovanja kao poklon su uvek dobar izbor. Najveća potražnja je za romantičnim gradovima kao što su Rim, Pariz, Lisabon, Barselona, Atina. Agencija VIVA Travel vas vodi baš tamo!

Topla preporuka su avionski aranžmani za Dan zaljubljenih po sniženim cenama:

BARSELONA / 5 dana…../14.02./….nova cena 299€

ATINA / 5 dana…………../14.02./…..nova cena 209€

LISABON / 5 dana….…../15.02./…..nova cena 299€

U Barselonu ne idete da šopingujete već da se zaljubite u grad, u ljude, u arhitekturu. Prošetajte najpoznatijom avenijom u Barseloni, La Rambla koja nije jedna ulica, već pet "naslonjenih" jedna na drugu.

Najposećeniji muzej u gradu je muzej fudbalskog kluba Barselona, što muški deo populacije posebno raduje. Iako u gradu postoje muzeji velikih umetnika poput Pikasa i Miroa, 1,5 miliona ljudi godišnje obiđe muzej na stadionu Kamp Nou.

Foto: pixabay.com

Većina žena bar jednom pomisli da bi poljubac ispod Ajfelovog tornja bio vrlo romantičan trenutak. I zaista je tako! Pariz nije uzaludno nazvan "gradom ljubavi". U agenciji VIVA Travel kažu da je polazak za 15. februar najtraženiji datum za Pariz od svih koje imaju tokom godine:

PARIZ / 5 dana………..…/15.02./…...nova cena 339€

Svako, pre ili kasnije dođe u Rim. Jednostavno je čaroban! Grad koji je u vrhu liste "Must see". A u agenciji VIVA Travel Rim je na listi aranžmana koji imaju polaske od februara do avgusta, kako autobusom tako i avionom.

Lisabon, grad sa dušom i muzikom fada, zadivljuje svojim autentičnim stilom. Ostalo je još malo mesta za avionski aranžman i polazak 15. februara, a po ceni od 299€.

U društvu profesionalnog vodiča za Lisabon uživaćete u razgledanju grada i njegovih znamenitosti:

Avenija Republike sa romantičnim zgradama u art deko stilu i arenom za borbu sa bikovima, park Edvarda VII i Trg Markiza od Pombala, odakle se grad širi prema severu, Avenija Slobode puna neodoljivih i luksuznih prodavnica, istorijski trgovi Restauradores i Rosio, stari centar zvani Bajša, trg Komersio na samoj obali reke Težo, jedan od najlepših u Evropi…

Lisabon, Portugalija. Foto: Instagram/jeanne_morose

Zainteresovani ste za putovanja tokom predstojećih praznika? Onda rezervišite svoje mesto u poslovnicama agencije VIVA Travel, u ulici Krunska 48 i Bulevar Mihajla Pupina 10a ili putem telefona 011/78 52 800.

www.vivatravel.rs

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mistik

    29. januar 2018 | 12:09

    A zasto da idemo tamo pored nase Srbije? Prvo Srbiju da obidjemo na sve strane, pa kad zavrsimo sa tim, onda strane drzave. Ali prvo Srbija!

  • miny

    29. januar 2018 | 21:18

    Barselona!obozavam taj grad...

  • test1

    31. januar 2018 | 13:30

    test1 content

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA