Hit destinacije za leto 2018.

Pitali smo agenciju VIVA Travel šta bi to moglo biti zanimljivo za letnju sezonu 2018

  • 1

Februar je mesec kada mnoge porodice, naviknute od strane turističkih agencija, već razmišljaju o svom letnjem godišnjem odmoru. Valjalo bi pripremiti se na vreme, izabrati destinaciju ali i iskoristiti popuste za rane rezervacije, kada se već nude.

Pitali smo agenciju VIVA Travel šta bi to moglo biti zanimljivo za letnju sezonu 2018. Poseban pažnja se poklanja novim destinacijama iz ponude koje su pažljivo izabrane u skladu sa analizom tržišta i potražnjom putnika.

SARDINIJA kao pravo osveženje

Verovali ili ne površina Sardinije je veća od Peloponeza. Malo je verovatno da ćete videti većinu stvari na Sardiniji za 7 dana, ali ćete svakako videti ono najbitnije – nestvarnu prirodu, šarmantne lokalce, istoriju i kulturu. Kaljari je glavni grad Sardinije, a nalazi se u srcu fenomenalne uvale Anđela (Golfo degli Angeli). Kao i Rim sagrađen je na sedam brežuljaka i centar je svih kulturnih i istorijskih vrednosti. U agenciji VIVA Travel u ponudi su avionski aranžmani na 10 noćenja sa smeštajem u mestu Algero i Arborea. Prestonicu severa Sardnijie Algero, krase prelepe plaže, brojni spomenici kultire i savremena mesta za šoping i izlaske. Hotelski smeštaj na Sardiniji koji se preporučuje kategorizovan je sa tri i četiri zvezdice:

HOTEL MISTRAL 3* | Noćenje sa doručkom

HOTEL LA MARGHERITA 3* | Noćenje sa doručkom

HOTEL RINA 4* | Noćenje sa doručkom

HOTEL HORSE COUNTRY RESORT & SPA 4*|All inclusive (sve uključeno)

HOTEL OASIS 4*| Noćenje sa doručkom i večerom

Foto: Promo/ Viva Travel

U toku je akcija FIRST MINUTE popusta koji traje do 18.02. pa tako možete ostvariti 7% popusta za Sardiniju na rane rezervacije.

Pored Sardinije izdvaja se još jedna čarobna destinacije Italije – SORENTO.

Smešten je na najlepšem delu južne Sicilije. U blizini su ostrvo Napulj, Pompeja, vulkan Vezuv, ostrvo Kapri, što govori o tome da je Sorento savršena polazna tačka za obilaske i ispunjen odmor.

Foto: Wikipedia/Kim Traynor

TURSKA se vraća na velika vrata!

Turska sa svojom savršenom uslugom i odličnim hotelskim resortima je uvek bila najpogodnija za porodice sa decom. Zbog kompletnog sadržaja za sve uzraste, postaje ponovo atraktivna i ove letnje sezone. Agencija VIVA Travel odobrava popuste na rane rezervacije čak do 45% u zavisnosti od izbora hotela.

Preporučuju se Antalijska regija i njena već poznata letovališta :

SIDE | Avionom, 10 noćenja popust do 45%

ALANJA | Avionom, 10 noćenja popust do 35%

ANTALIJA, Lara | Avionom, 10 noćenja popust do 30%

KEMER | Avionom, 10 noćenja popust do 30%

BELEK | Avionom, 10 noćenja popust do 30%

MAJORKA, kraljica evropskog turizma

Ukoliko u Sredozemlju postoji raj, onda je to ostrvo Majorka, a njegova prestonica Palma je dragulj u kruni. Svi hoteli iz ponude agencije VIVA Travel pružaju uslugu polupansiona ili all inclusive i takođe su na FIRST MINUTE popustu do 18. Februara.

Sadržaj je prilagođen i mladima ali i porodicama sa malom decom. Svi avionski aranžmani bazirani su na boravku od 11 dana i 10 noćenja sa polascima od juna do septembra.

Za sve detaljne informacije i pomoć oko izbora najbolje destinacije možete se obratiti u poslovnicama agencije VIVA Travel – Krunska 48 i Bul. Mihajla Pupina 10a, YUBC.

www.vivatravel.rs

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA