Rani buking donosi popust i do 45%, dodatna sajamska sniženja na već umanjene cene su 5% za rezervacije i 7% za uplate u celosti

I rani buking (45%) i dodatni popusti (5% i 7%)

  • 1

Agencija Big Blue, u konkurenciji srpskih turoperatera, odavno je lider na turskom tržištu. Sudeći prema ponudi i cenama, tako će biti i leta 2018.

Čarteri ove kompanije, s idelanim polaskom u jutarnjim satima, koristiće u sezoni usluge čak tri vazdušne luke - Bodrum, Antalija i Dalaman – a sve u želji da transferi od aerodroma do hotela traju što je moguće kraće.

Prvi let, po tradiciji, već je 26. maja osim za Egejsku regiju (19. jun). Kemer, Antalija, Belek, Side, Alanja, odnosno Kušadasi, Bodrum, Marmaris i Fetije su destinacije sa hotelima koji nude maksimum zadovoljstva bez obzira da li je reč o onima sa tri zvezdice ili rizortima gde sve pršti od luksuza. Zato iskoristite sve ono što nudi Sajam turizma – aranžmani s oznakom ‘rani buking’ imaju umanjenu cenu i do 45%, a svi i dodatne povoljnosti: još 5% popusta na već umanjene cene za rezervacije aranžmana odnosno 7% za uplate u celosti.

Foto: Promo/ Big Blue

Big Blue je agencija koja daruje i sjajne cene za uživanje na suncu Hurgade. Ovo egipatsko letovalište uistinu nudi magiju dobrog odmora u izuzetno komfornim hotelima s odličnom gatronomskom ponudom i više nego atraktivnim izletima. Nećete pogrešiti da put Hurgade krenete već u martu ili kad to želite: u svim mesecima čeka vas sedam dana nezaboravnog odmora s izletima do pustinje ili Rajskog ostrva okruženog svetom korala. Profitiraćete i ukoliko se odlučite da na Sajmu uplatite ili rezervišete letovanje na kopnu Grčke ili predivnim ostrvima ove zemlje turizma.

Foto: Promo/ Big Blue

Hit leta biće božanstveno ostrvo Kos ali i sva druga ostrva do kojih lete čarteri ove agencije. Konkretno, ukoliko put Skijatosa krenete 1. juna uživanje sa smeštajem i avio-kartom košta već od 129 evra. Prvi put Big Blu diže čarter i do nekadašnje prestonice ostrva Krit. Oni koji dožive lepotu Hanje pričaće o dva grada u jednom. Ne žurite – na štandu agencije Big Blue postoje i opcije da letujete već za 59 evra.

Foto: Promo/ Big Blue

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA