≫ 

Imali su seks u avionu i sada otkrivaju sve o najvećoj fantaziji svakog putnika

Uvek postoji šansa da neko na vašem letu upravo ima sada seks, ili bar oralni seks

  • 3

Seks u avionu najčešće se dešava u Boingu 747 što je potvrdilo 87 odsto od 11.179 ljudi koji su imali ovakav uzbuđujući seks.

DA, MOGUĆE JE: Evo kako da imate seks u avionu! (VIDEO)

To ne mora da se desi sa nekim koga poznajete, jer je trećina onih koji su imali seks u avionu TO uradilo sa potpunim strancima. Iako su toaleti u avionima mali, izvodljivo je da upravo tu imate seks, ali spremite se da budete fleksibilni i podnesete koju žrtvu.

Članovi Mile High kluba otkrivaju kako je izgledao njihov seks u avionu i sa kime su ga imali.

Foto: Pixabay.com/ Seks u avionu oduvek je zanimao putnike.

- Priuštila sam mom dečku oralni seks na putovanju na Tajland. Pored nas je sedela jedna starija gospođa, ali mislim da ništa nije primetila. Ja sam se pravila da spavam dok je penis mog dečka bio u mojim ustima. Nije mi bilo lako, ispričala je Helena.

- Bilo je nekako spontano. Snimio sam seksi stjuardesu još kad sam ušao u avion. Video sam da i ona mene posmatra, a kada su ostali putnici zaspali pozvala me je u kuhinju. Imali smo seks dok je njena koleginica čuvala stražu, napisao je Ivan.

- Bio sam na u prvoj klasi kada je stjuardesa otvorila vrata od toaleta i zatekla me kako masturbiram. Zatvorila je vrata i otišla. Kasnije mi je prišla dok sam gledao film, sagla se kako bi mi spustila piće i stavila mi ruku na međunožje. Pozvao sam je ponovo do mesta gde sam sedeo i tu smo imali seks jer smo u tom momentu bili sami u kabini, otkrio je Stevan.

Foto: Instagram/stusha_miss

- Čuo sam ženu na sedištu iza mene kako nekome priča da bi probala seks u avionu ali da se boji. Kada sam krenuo ka toaletu pogledao sam je i klimnuo joj glavom da krene za mnom. Ušao sam u toalet i čekao je par minuta. Kada sam shvatio da ne dolazi otvorio sam vrata i video je da stoji ispred spuštene glave. Uhvatio sam je za ruke i uvukao u toalet. Zatvorili smo vrata i imali seks, podelio je svoje iskustvo Neven.

- Sedela sam pored preslatkog dečka na letu za Dubaji. Čim sam sela pored njega primetila sam njegov veliki penis i pretpostavila da je on već u erekciji. Nisam mogla da prestanem da buljim u TO, osetila sam uzbuđenje i počela da trljam butinu o butinu. On je to primetio i pitao me da li može nekako da mi pomogne. Klimnula sam mu i pokazala na njegove prepone. Imali smo kasnije seks, napisala je Melanija.

Daljinac

(Telegraf.rs/metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Banderas

    2. maj 2018 | 08:53

    Ove price kao da je smisljao,Baron fon Minhauzen licno hahaha

  • BMW

    2. maj 2018 | 09:08

    U neke verujem,ali u neke ne

  • Colle

    25. jun 2018 | 09:53

    Stvarno zvuci i suvise dobro da bi neko povjerovao da je u pitanju istina vec na prvi pogled mi lici na pretparacke price ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA