≫ 

Sardinija za 385€: Letovanje u junu po specijalnim last minute cenama (FOTO)

Ono što na Sardiniju privlači brojne turiste jesu predivne kristalnobele plaže, tirkizno more i moderni hotelski kompleksi

  • 0

Dva ostrva – dva dragulja Italije. Ovog leta Sardinija i Sicilija dostupnija nego ikada. Dodatne pogodnosti za porodice sa decom.

Jedno sasvim novo i jedinstveno iskustvo čeka na vas ovog leta na ostrvu Sardinija.

Kad mogu hollywoodske zvezde da letuju baš tamo, možete i vi!

Ono što na Sardiniju privlači brojne turiste jesu predivne kristalnobele plaže, tirkizno more i moderni hotelski kompleksi.

Agencija Viva travel ovog leta vas vodi čarter letom na Sardiniju po specijalnim cenama za polaske u junu. Po ceni od samo 385€ možete rezervisati svoj aranžman za Sardiniju. U cenu je uključena avionska karta i smeštaj u hotelu La Margherita 3* / noćenje sa doručkom . Dok hotel Oasis 4/ sa uslugom polupansiona ima novu extra sniženu cenu od 669€.

Za polaske 16. i 26.06. dvoje dece ne plaćaju avio karte!

Foto: Promo/ Viva Travel

Predlažemo da kada se već nađete na Sardiniji, ne propustite obilazak Korzike, ali i arhipelaga La Madenu, koji čini skupina od 27 ostrva.

Foto: Promo/ Viva Travel

Sicilija – duša Italije. Smeštena na samom vrhu italijanske čizme, Sicilija je ipak netipično italijanska. Naprosto je drugačija, posebna, divlja i uzbudljiva, surova i magična. Kao takva je oduvek primamljiva turistička destinacija za letovanje na Mediteranu.

Agencija Viva travel je već godinama vodeći organizator letovanja na Siciliji. Pripremila je snižene cene za avionske polaske u junu. Mesta ima za 18.06. i 28.06., a cena aranžmana za noćenje sa doručkom kreće se od 429€. To nije sve, dodatna pogodnost jesu GRATIS avio karte za dvoje dece. Ovakva prilika se ne propušta!

Tirkizno more, plantaže u priobalju, očaravajuća priroda, velelepni gradovi, živopisna sela i bogata kulturna baština... Sicilija ima obalu dugu 1000 kilometara, pa ne morate da brinete hoćete li uspeti da nađete pravu plažu za sebe jer su vam na raspolaganju peščane, šljunkovite i one sa crnim vulkanskim stenama.

Foto: Promo/ Viva Travel

Pravu turističku poslasticu za posetioce Sicilije predstavlja gradić Taormina. Uske srednjevekovne uličice, blizina Etne i titula jednog od najviše šik ostrvskih mesta.

Baš tamo agencija Viva travel nudi hotelski smeštaj – hotel Corallo 4* / ND i hotel Baia Azzura 4* / PP

Foto: Promo/ Viva Travel

ULTRA LAST MINUTE za polazak 26.jun – avionski paket aranžmani:

HOTEL CORALLO 4* / ND............ 585 €

HOTEL VILLA LINDA 3* / ND........ 595 €

HOTEL BAIA DEGLI DEI 3* / PP..... 625 €

HOTEL BAIA AZZURRA 4* / ND..... 699 €

HOTEL HELLENIA YACHTING 4* / ND......745€

HOTEL SANT ALPHIO GARDEN & SPA 4* / PP......719 €

HOTEL SANT ALPHIO GARDEN & SPA 4*/ PP.......825 €

Dođete li na Siciliju bićete u prilici da obiđete mesta koja su čuvenog Kopolu, motivisala da napravi još čuveniju trilogiju "Kum". Gradići u kojima je sniman film jesu Forza D’Agro i Savoka. A pružiće vam se prilika da posetite čuveni bar Vitelli ili crkvu u kojoj se venčao Majkl Korleone. Važna informacija za ljubitelje trilogije Kum.

U svakom slučaju, Italija je destinacija broj 1 ove letnje sezone.

Detaljnije informacije o svim aranžmanima možete dobiti u poslovnicama turističke agencija Viva travel – Krunska 48 i Bul. Mihajla Pupina 10a, ili na zvaničnoj internet prezentaciji www.vivatravel.rs.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA