Hurgada – Jedinstveno letovalište po specijalnoj ceni (FOTO)

Specijalna cena od 409 evra za polazak 06.07. samo u "Viva travel" agenciji

  • 2

Hurgada, nekada malo ribarsko selo, danas jedna od najpopularnijih destinacija Egipta, pruža daleko više od običnog letovališta. Specijalna cena od 409 evra za polazak 06.07. samo u "Viva travel" agenciji.

Kada kažemo Egipat, pomislimo na all inclusive uslugu, hotele sa velikim brojem zvezdica, Crveno more, piramide… I sve to po vrlo pristupačnim cenama za ovu letnju sezonu u turističkoj agenciji "Viva travel".

Cena od 409 evra za polazak 06.07. dovoljan je razlog da se još danas uputite u neku od njihovih poslovnica i rezrvišete svoj aranžman. U slučaju da želite da budete brži od ostalih, sve to možete online putem sajta www.vivatravel.rs

Hurgada, nekada malo ribarsko selo, danas jedna od najpopularnijih destinacija Egipta, pruža daleko više od običnog letovališta. Smeštena na zapadnoj obali Crvenog mora, poznata po čarobnim bojama vode prebogate koralima i ribama, fascinantnom arhitekturom i spojem stare i nove kulture, izdvaja se iz mora turističkih ponuda.

Foto: Promo/ Viva Travel

Ako ste ljubitelji podvodnog sveta, Hurgada je prava destinacija za leto 2018. Više desetina mesta za ronjenje u okolini letovališta već imaju svoje stalne posetioce, a sve je više onih koji je posećuju prvi put i bivaju očarani kako prirodom tako i turističkom ponudom.

"Viva travel"agencija je ove godine u svoju ponudu uvrstila sjajne hotele koji će vaš odmor upotpuniti i učiniti komfornijim i luksuznijim.

Izdvojili smo za vas neke od hotela za koje važi SPECIJALNA PONUDA za polazak 06.07. koji predstavljaju savršen spoj usluge visokog kvaliteta i LAST MINUTE cene!!

La Pasha 4* (od 409 evra za 06.07.) nalazi se na obali u centru Hurgade gde su klubovi, restorani, prodavnice sa privatnom, lepo uređenom plažom. Usluga je all inclusive a u svom sastavu ima još i 3 restorana, bar, kafe, zdravstveni centar, ronilacki centar, salu za bilijar i diskoteku. Jednom rečju, sve što vam je potrebno za dobar odmor i provod.

Foto: Promo/ Viva Travel

Hotel Sunny Days El Palacio 4* (od 429 evra za 06.07.) jedan od poznatijih I većih hotela u ovom delu Hurgade, s pogledom na more i na samo nekoliko minuta od centra grada, a 10 minuta od aerodroma. Nudi uživanje u otvorenim bazenima za decu i odrasle, igrališta za stoni tenis, odbojku, fitness centar…

Sunny Days Palma De Mirette 4* (od 439 evra za 06.07.) je all – incusive rizort, na samo 3km od centra Hurgade. Gosti ovog hotela mogu uživati na privatnoj plaži na obali Crvenog mora. U ponudi su i bazeni i ronilački centar. Uživaćete u enterijeru divno opremljenih soba čije su terase okrenute ka fantastičnom bazenu i pružaju pravi letnji užitak.

Foto: Promo/ Viva Travel

Hotel Marlin Inn Azur Resort 4* (od 445 evra za 06.07.) udaljen je minut hoda od plaže. U ponudi ima privatnu plažu i otvoreni bazen. Nalazi se u blizini dve poznate ronilačke tačke, na 16 km od Malek Diša i na 22 km od Abu Hašiš. Topla atmosfera u sobama, restoran prirodnih boja, prijatno osoblje, samo su još neki od detalja u kojima ćete uživati.

Hotel Mina Mark Beach Resort 4*(od 449 evra za 06.07.) smešten je u srcu Skale, na samoj obali mora. Hotel ima svoju plažu, a za goste hotela je korišćenje suncobrana i ležljki besplatno . Pored toga, na raspolaganju je i bazen za decu kao i za odrasle u sklopu koga se nalazi bar.

Foto: Promo/ Viva Travel

Hurgada nije jedini izbor za ovu letnju sezonu, ali svakako je jedan od najboljih. Uspešno joj pariraju i destinacije Turska, Sardinija, Sicilija i Majorka posebno kada je u pitanju odnos cene i kvaliteta hotelskog smeštaja.

Sve aranžmane možete rezervisati online putem sajta agencije www.vivatravel.rs ili posetite njihove poslovnice u Krunskoj 48 i na Novom Beogradu YUBC.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA