Carstvo Kontikijevog odmora u paketu za dvoje

Kos i Samos sa uštedom i do 500 evra

  • 4
Foto: Promo/ Kontiki travel

Prilika koja se ne propušta, uz dokaz da i leto(vanje) i pravi odmor nije samo san, čak ni na tako atraktivnim mestima kao što su dva božanstvena grčka ostrva – Kos i Samos. KonTiki Travel za čarter let sa polaskom 13. jula (11 dana/10 noći) nudi zaista fantastične uslove – nove cene u paketu za dvoje!

Oni koji su sve doživeli glasno kažu da na ostrvo Samos treba doći jednom. Posle se ne zaobilazi. Prekrasno je i rastinjem bogato egejsko ostrvo, sa obiljem snažno belih peščanih plaža, živopisnih naselja i ribarskih luka. Njegova divna priroda, umerena klima i ogromna arheološka bogatstva učinila su ga poznatim turističkim centrom Mediterana i šire.

Foto: Promo/ Kontiki travel

Baš u ovoj lepoti KonTiki Travel je za svoje goste rezervisao smeštaj u odabranim hotelima sa novim neverovatno povoljnim cenama. I to sve u PAKETU ZA DVE OSOBE!

PENELOPE STUDIOS studio; noćenje sa doručkom; stara cena za jednu osobu – 399 evra, nova cena za dve osobe299 evra.

IRIS STUDIOS najam; stara cena za jednu osobu - 399 evra, paket za dve osobe299 evra.

ZEFIROS BEACH HOTEL 3* standard soba, polupansion, stara cena za jednu osobu – 649 evra, nova cena za dve osobe699 evra.

FITO BAY HOTEL 3* standard soba s pogledom na vrt; polupansion; stara cena – 749 evra, nova cena u paketu za dve osobe799 evra.

ARION HOTEL 4* - standard soba; polupansion; stara cena po jednoj osobi 799 evra, nova cena za dve osobe - 799 evra.

Foto: Promo/ Kontiki travel

Direktan čarter let zakazan je za 13. juli a povratak je 23. jula. I još nešto: Samos je mala čarolija Mediterana. Ploveći tamnim, neprozirnim zimskim noćima u vreme oluja, a pored strmih padina Kerkisa, najviše planine Samosa, ribari su pričali da su na vrhu videli plamen koji im je osvetljavao put. I još su tvrdili da se s vatrom igrao duh Pitagore... Pitagora se rodio na Samosu pre 2500 godina. Ostavio je svetu svoju filozofiju i matematiku ali je očigledno i nastavio da živi u dušama samoskih ribara.

Mitologija kazuje da je ostrvo i rodno mesto boginje Here, a budući da je ona boginja plodnosti i njeno ostrvo je veoma plodno. Prekriveno je nepreglednim vinogradima i stabljikama mastike od čijih se plodova spravlja širom sveta poznato grčko piće „Ouzo“.

Foto: Promo/ Kontiki travel

Ukoliko se odlučite da letujete na ostrvu Kos u ponudi je:

STERGIA II studio najam, uz mogućnost doplate za uslugu pun pansion plus u hotelu Island Resort Maya 3* (15 evra po danu po osobi); stara cena – 349 evra, nova cena - 269 evra.

AGRELLI HOTEL 3* standard soba; noćenje sa doručkom; stara cena – 479 evra, nova cena – 299 evra.

ALEXANDRA HOTEL 4* standard soba, noćenje sa doručkom; stara cena – 659 evra, nova cena – 399 evra.

Foto: Promo/ Kontiki travel

Kos je grčko ostrvo iz grupe Dodaknez u istočnom delu Egejskog mora sat vremena vožnje udaljeno od turskog Bodruma. Spoj je netaknute prirode, divljih plaža i burnog noćnog života što ga danas promoviše u jedan od atraktivnijih internacionalnih  turističkih centara u ovom delu sveta.

Foto: Promo/ Kontiki travel

Na ovom ostrvu, 460 godine p.n.e,  rodio se Hipokrat, otac savremen medicine i osnivač prve medicinske škole u svetu. Jedna od atrakcija grada Kosa je i Hipokratovo drvo. Reč je o platanu u čijoj je hladovini Hipokrat držao svoja predavanja studentima. Danas platan ima prečnik od 10 metara i smatra se najstarijim drvetom u svetu.

Foto: Promo/ Kontiki travel

Onima koji uživaju u dobrim zabavama i noćnom provodu preporučuje se Ulica borova u centru grada Kos koja je upravo po tome i prepoznatljiva. Najbolje plaže su na južnom delu ostrva, ali većinu karakteriše nekoliko kilometara atraktivnog peska posutog suncobranima. Najlepše su: Camel beach sa zlatnim peskom, Paradise beach, Banana beach, Sunny beach, Magic beach, Exotic beach, Kefalos, Mastihari, Marmari i Tigaki.

Takođe, većina njih je raj za surfere jer se ubrajaju u najbolje plaže na Mediteranu za jahanje na talasima.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    11. jul 2018 | 08:03

    Eh, o tome cu zasad samo da sanjam, mozda mi se snovi pretvore u stvarnost , jer ja sam veciti optimista :)

  • Sinisa

    12. jul 2018 | 10:04

    Ove cene su zaista povoljne

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA