≫ 

Ako još uvek ne znate gde ćete na letovanje možete da iznajmite ovo ostrvo za manje od 80 evra za noć (FOTO)

Ako još uvek ne znate gde ćete na letovanje, imamo savršenu ideju za vas

  • 0

Za sve ljubitelje mora i ostrva, otok Bundeva u Australiji mogao bi da bude odličan izbor ovog leta ukoliko još uvek nisu odlučili gde će na letovanje.

Surovo su je napali zbog slike u bikiniju, ali je njen odgovor svima zapušio usta (FOTO)

Ono što je odlično jeste da ostrvo možete da iznajmite za samo 85 dolara ili 73 evra po osobi za noć. Ostrvo se nalazi u središtu Velikog koralnog grebena i zauzima površinu od 6 hektara. Najbliža obala je ona ostrva Grejt Kepel i to tek na 10 kilometara. Na njemu u isto vreme mogu da borave 34 osobe, a smeštaj je organizovan u pet prelepih vikendica i dva bungalova koji se nalaze neposredno uz obalu.

Објава коју дели Pumpkin Island (@pumpkinisland) дана

Na ostrvu postoji nekoliko aktivnosti u kojima možete da uživate, ali je fokus na opuštanju i uživanju u prirodi. Neke od njih su plivanje sa delfinima, ronjenje i snorkeling, obilazak ostrva, pecanje i upoznavanje životinjskog sveta ostrva. Za one koji žele da osete malo adrenalina postoji kajaking, džet-ski i surfovanje.

Објава коју дели Pumpkin Island (@pumpkinisland) дана

Prekrasne vikendice i bungalovi su posebni zbog toga što se sva struja na ostrvu dobija preko ekološki prihvatljivih načina kao što je sunčeva svetlost i energija vetra. Domaćini ostrva, Vejn i Loret Rumbl stavljaju ogroman akcenat na održavanje ekološki prijateljskog karaktera odmarališta.

Објава коју дели Pumpkin Island (@pumpkinisland) дана

Oni su za očuvanje ekologije ovog ostrva osvojili su sertifikat za ekoturizam. Pazi se na sve detalje, pa su i proizvodi koji se koriste za čišćenej biorazgradivi. Posebna pažnaj usmerena je na očuvanje vodezbog čega koriste pročišćivače kišnice kako dobijaju 450.000 litara vode. Ova ostrva godišnje poseti preko 2,4 miliona turista.

Објава коју дели Pumpkin Island (@pumpkinisland) дана

Pri dolasku na ostrvo svaki gost mora dobro da pročita pravila koja su ovde propisana. Domaćini će vas upoznati sa glavnim vrednostima ostrva, ali  sa pravilima ponašanja i očuvanja energije. Zbog toga se u svakom bungalovu i vikendici nalaze flajeri sa edukativnim materijalom. Na ovaj način svaki gost pomaže u održanju okoline dok ujedno uživa u svim njegovim lepotama.

(Telegraf.rs/super1.net.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA