Sada je poznata blogerka, a nekad je radila 4 posla: Morala sam da radim 110 sati nedeljno, spavala sam kod prijatelja na kauču

Sada obilazi svet potpuno besplatno, a poznati brendovi se utrkuju ko će pre da je ugosti

  • 2

Karolina Valeikaite (24) i njen dečko Marko Kopola (26) iz Italije su se upoznali u jednom restoranu u Londonu pre nekoliko godina, a sad "besplatno" putuju svetom. Par je svoje putovanje počeo sa ciljem dvomesečnog šetanja po Maroku i jugoistočnoj Aziji, ali to se vrlo brzo pretvorilo u putovanje od osam meseci.

4 razloga zašto muškarac sa kojim se muvate odjednom prestane da vam se javlja

- Nakon života u Londonu osetila sam da želim da iskusim nešto više. Osetila sam da još nisam pronašla svoj dom. - kaže Karolina.

 

A post shared by KAROLINA VALEIKAITE (@outsideboxx) on

 

Tokom putovanja par je ostao u Kambodži duže nego što su planirali, pa su pronašli poslove kao domaćini u jednom resortu. Nakon što su napravili profile na Instagramu sa fotografijama svojih putovanja, interesovanje luksuznih brendova je počeo da raste, pa danas par odseda u hotelima sa pet zvezdica.

 

Zahvaljujući poseti od oko 130 hiljada pratilaca na svom Instagram profilu, počeli su da im se javljaju i sponzori, koji im praktično daju platu da putuju. I dok je par pronašao način da zarađuje novac dok istražuje svet, određene materijalne stvari i navike su morali da ostave iza sebe.

 

- Pre sam svašta skupljala, putovanje me naučilo da budem srećna sa minimumom. Četiri meseca sam štedela za putovanje, od nule. Radila sam četiri posla i posvetila se štednji, ponekad sam radila i 110 sati nedeljno. - kaže Karolina.

 

A post shared by KAROLINA VALEIKAITE (@outsideboxx) on

 

- Bio je to pakao, ali je apsolutno vredelo. Jela sam samo na poslu, nisam imala slobodnih dana i nisam trošila ni na šta osim na stanarinu. Nakon što sam počela da iznajmljujem sobu, često sam spavala kod prijatelja na kauču. - kaže Karolina.

 

A post shared by KAROLINA VALEIKAITE (@outsideboxx) on

 

(Telegraf.rs / Izvor: index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Horus

    7. avgust 2018 | 16:40

    Punite usi omladini bajkovitim zivotom i lovom bez muke i svako ko to ne ostvari, a ne mogu svi, postaje nesrecan i razocaran pa se pitate zasto raste broj samoubistava medju omladinom.Internet nam unistava buducnost!Ukinite rijaliti, estradnu prostituciju, blogere i slicne produkte pakla pa cete da vidite kako omladina zivi realnijim zivotom.

  • Sonic

    7. avgust 2018 | 17:25

    Radne akcije To treba mladima, da se nauce radu i disciplini. Da vide koliko je "rad" lak pa ce ceniti svaciji trud i dinar. Istovremeno je tu i zabava, upoznavanje zemlje, druzenje. Da se maknu od tv, telefona i ostalih gluposti. Postoji jedna izreka koja je, na zalost stajala na uzasnom mestu ali njena poruka je 100% tacna. Rad oslobadja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA