≫ 

Dubai, Doha, Bali, Zanzibar - Egzotične destinacije dostupne svima već od 289€!

Sanjate da se otisnete u nesvakidašnju avanturu u nekom dalekom kutku naše planete?

  • 0

Želite da iskusite sve čari dalekih plaža i toplih mora, a uz to i da upoznate neku novu kulturu? Već više od dve decenije turistička agencija „Travelland“ ispunjava sve vaše želje, pa ove jeseni možete posetiti neke od egzotičnih destinacija po veoma povoljnim cenama!

Foto: pixabay.com

Raskošni Dubai mnoge posetioce oduševljava svojim dugim plažama sa najfinijim peskom, čistim morem, kao i pejzažima ukrašenim najneverovanijim građevinama. Ako želite da iskusite duh tradicije i savremenog načina života „Travelland“ nudi fenomenalne ponude samo za vas!

Na čuvenom Palminom ostrvu u Dubaiu pozicioniran je novootvoreni luksuzni hotel Royal Central The Palm 5*. Hotel ima privatnu plažu i nudi uslugu visokog kvaliteta, a uz sjajnu „Travelland-ovu“ ponudu dostupan je po neverovatno niskoj ceni od čak 469€!!! Ne propustite ovu jedinstvenu priliku koja traje do 31.8.2018. Ukoliko do naznačenog datuma rezrvišete letovanje, dobijate GRATIS razgledanje grada!

Plaža u Dubaiju. Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

Za sve zainteresovane koji žele da posete Dubai, „Travelland“ je pripremio sjajne ponude u kojima možete ostvariti sjajne uštede i do 70€ po osobi. Ove hit ponude traju do 31.8.2018. Na sopstvenoj peščanoj plaži istočnog polumeseca Palm ostrva sa impresivnim pogledom na zaliv, Burj Al Arab i Palm Džumeiru smešten je neverovatni The Retreat Palm Dubai Mgallery By Sofitel 4*. Ovo je prvi wellness hotel te vrste u Dubaiju prvenstveno orijentisan na filozofiju zdravog života i relaksacije. Obiluje mnoštvom uzbudljivih sadržaja i kvalitetnom uslugom, a vama je dostupan po ceni već od 639€! Na velikom uređenom posedu sa sopstvenom plažom dugom 2 km i vodenim kanalima izgrađen je luksuzni Madinat Jumeirah Al Qasr hotel sa 5 zvezdica. Hotel obiluje atrakcijama za zabavu svih gostiju, prostrane i bogato i elegntno uređene sobe pružaju neverovatan ugođaj. Raskoš i luksuz uz prelepu panoramu na najznačajnije građevine Dubaia dostupne su po ceni već od 1399€. Iz kategorije hotela sa 5 zvezdica izdvaja se Rixos The Palm 5*. Hotel ima tri bazena, restorane u kojima se služe jela mediteranske, orijentalne i turske kuhinje, brojne barove, spa i wellness centar, sadržaje za najmlađe i još mnoge druge sadržaje. Sobe su prostrane i elegantno uređene, a odmor u ovom hotelu možete priuštiti po ceni već od 959€.

Foto: pixabay.com

Ako vas u isto vreme privlače duge peščane plaže i čisto more, a sa druge strane i velike urbane sredine, pravi izbor za vas predstavlja i Doha. Ovu prestonicu najbogatije države sveta „Travelland“ je prepoznao kao idealnu destinaciju i za vas izdvaja ponude koje ne možete odbiti!

Foto: pixabay.com

Moderni hotel Saphire plaza 4* nalazi se na svega 2,2 km od čuvenog Suk Vakifa. Obiluje mnogobrojnim sadržajima za bezbrižan odmor svih gostiju, a udobne sobe i ljubazno osoblje pružaju osećaj najtoplije dobrodošlice. Osetite sve čari nestvarne Dohe po neverovatno niskoj ceni već od 289€! Iz bogate „Travelland-ove“ ponude izdvajaju se hoteli sa 5 zvezdica kao što su živopisni Banana Island Resort do koga se dolazi trajektom, a dostupan je po ceni već od 799€, kao i luksuzni InterContinental na najdužoj privatoj plaži u Dohi. Idealan odmor uz prvoklasnu uslugu u InterContinental hotelu možete rezervisati veoma povoljno već za 389€! Požurite jer akcija traje do 31.8.2018.!!!

Foto: Pixabay/Keulefm

„Ostrvo Bogova“, kako još nazivaju Bali predstavlja jednu od najatraktivnijih oaza tropske Indonezije. Turistička agencija „Travelland“ pripremila je fenomenalne ponude za svakoga ko je željan avanture i dalekih egzotičnih destinecija.

Foto: Pixabay/Sushuti

U mestu Legian na Baliju smešten je šarmantni hotel Legian Village 2*. Od gradskih plaža Padama, Legian i Kuta deli ga nekoliko ulica, a u blizini hotela nalaze se mnogobrojne prodavnice, barovi i restorani. U prelepom ambijentu i uz odličnu uslugu doživećete trenutke za pamćenje. Za ovaj hotel aktuelna je fenomenalna akcja – ukoliko platite avio kartu i transfere za polaske od 12.9. do 17.10., dobijate smeštaj u hotelu GRATIS, a sve to po ceni od 449€!!!Za sve one koji se opredele za ekonomičan i skroman smeštaj tu je hotel Ibis Bali Legian Street 3*. Od prelepe plaže Double Six Beach udaljen je 1 km, a od Legian plaže oko 1,2 km. Hotel ima trpezariju, bar, bazen kao i salu za sastanke, pristup internetu kao i lepo uređene sobe. U toku septembra i oktobra 9 noćenja u ovom hotelu je po ceni od 5 noći, a dostupan je već za 499€!

Foto: Pixabay.com

Za sve ljubitelje dalekih egzotičnih destinacija i uzbudljivih avantura, „Travelland“ je pripremio još jednu ponudu koju ne smete propustiti! Ostrvo Zanzibar, biser Istočne Afrike, dostupan je po ceni već od 699€!!! Ova ponuda važi za polazak 10.11.2018. i obuhvata 10 dana, odnosno 7 noćenja na ovom egzotičnom ostrvu uz avionski prevoz. Svoj idealni odmor možete provesti u nekom od veoma lepih hotela smeštenih na najlepšim plažama ovog ostrva. Na severoistoku ostrva i prelepoj Kiwengwa plaži smešten je hotel Dream of Zanzibar 5*. Pored privatne plaže sačinjne od najfinijeg peska, gostima su na raspolaganju bazen, restorani, bar, tereni za tenis, spa i wellness centar i još mnogo toga. Sobe su prostrane i klimatizovane, imaju kupatilo, telefon, LCD TV, bežični internet, fen, mini bar, sef, ketler, a usluga je na bazi „All inclusive“. U oblasti Kendva, na severu ostrva nalazi se Kendwa Rocks Beach Resort 3*. Raspolaže brojnim sadržajima kako za zabavan, tako i za opušten odmor. Sve sobe su prostrane, klimatizovane, lepo uređene i imaju terasu ili verandu. Na severoistoku ostrva, izgrađen u duhu afričke arhitekture i dekoracije nalazi se hotel Zanzibar Queen 4*. Izlazi na prelepu Matemwe plažu, gde na pojedinim mestma možete plivati iznad živopisnog koralnog grebena, pa ljubitelji ronjenja mogu uživati u šarenolikom prizoru. Raspolaže sa 30 soba koje su raspoređene u jednospratnim paviljonima sa krovovima od pruća, pa u autentičnom ambijentu i uz kvalitetnu uslugu možete iskusiti sve čari ovog dela uzbudljive Afrike.

Foto-ilustracija: Foter/leandrogmuller

Zainteresovani za posetu Dubaiu, Dohi, Baliju i Zanzibaru, rezervacije mogu vršiti u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije na OVOM linku.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA