Samo u Travellandu: Neverovatne cene last minute ponude za Bali, Kubu i Zanzibar (FOTO)

Na jugu Indonezije veliki broj posetilaca svake godine privlači slikovito ostrvo Bali

  • 0

Izležavanje na prostranim plažama sačinjenim od najfinijeg peska, u hladu palmi i uz omiljeni koktel ne mora više da bude samo vaš san. Ovog novembra imate priliku da uživate u magiji tropskih predela uz neke od nesvakidašnjih Last Minute ponuda turističke agencije "Travelland". Uživajte u čarima toplih mora Balija, Kube i Zanzibara po nikad povoljnijim cenama!

Na jugu Indonezije veliki broj posetilaca svake godine privlači slikovito ostrvo Bali. Nezaboravan utisak ostavljaju zadivljujuće slike brda, planina i aktivnih vulkana, tropskih šuma, bujnih pirinčanih terasastih polja, živopisnih krajolika ukrašenih kokosovim i bananinim palmama, prostrane plaže sa peskom različitih boja koje zapljuskuju talasi azurno plavog mora.

Foto: Pixabay/Sushuti

Na svakom koraku, Bali oduševljava svojom originalnom arhitekturom, koja je u saglasju sa prelepim krajolikom. Na ostrvu ima preko 20 000 hinduističkih hramova pa zbog toga ga popularno zovu "Ostrvom Bogova". Uvek nasmejano i ljubazno stanovništvo prirediće vam toplu dobrodošlicu, a njihovo stvaralaštvo neće vas ostaviti ravnodušnim.

Foto: Pixabay

Uz specijalnu ponudu agencije "Travelland", 9 nezaboravnih noćenja na ovom rajskom ostrvu, uz uračunat popust možete ostvariti po ceni već od 409€! Polazak je predviđen za 14. novembar 2018. godine.

Magična Kuba predstavlja pravi turistički raj Centralne Amerike. Neponovljiva priroda, toplo tropsko more, prepoznatljivi ritmovi i stara kolonijalna arhitektura su nešto što prvo pada u oči svakom radoznalom gostu. Ko se usudi da sledi neuobičajeni način života koji vlada na Kubi, upoznaće sve čari ovog ostrva, čiju su istoriju krojili, između ostalih, Če Gevara, Fidel Kastro, gde je Hemingvej pisao jedno od svojih najznačajnijih dela.

Foto: Pixabay

Romantična Havana kao i ušuškano letovalište Varadero dugi niz godina privlače milione posetilaca. Uživanje na plaži ili uz zvuke salse, šetnju između starih građevina Havane, neke ukusne specijalitete kao i dim čuvenih kubanskih cigara možete priuštiti već ove jeseni.

Foto: Pixabay.com

Turistička agencija "Travelland" pripremila je sjajne ponude koje se odnose na boravak samo u Varaderu ili u Varaderu i Havani. Polazak je planiran za 31. oktobar 2018., a 9 noćenja uz uračunat popust od 50€ po osobi u Varaderu je već po ceni od 899€, a u Varaderu i Havani 999€!

Foto: Pixabay

U blizini obala Istočne Afrike, okružen azurno plavim vodama Indijskog okeana smešteno je "Ostrvo začina" – Zanzibar. Krase ga kilometrima duge plaže od najfinijeg belog peska, gde je svaka na svoj način lepša od prethodne i čiju tišinu jedino remete talasi okeana. Bujne šume u unutrašnjosti ostrva čine dom najraznovrsnijih tropskih biljaka i životinja. Na svakom koraku nozdrve golicaju arome raznih začina kojima se ovde trgovalo vekovima unazad. Siromašno, ali uvek nasmejano stanovništvo upoznaće vas sa tradicijom, lokalnom kuhinjom i neobičnim načinom života. Zanzibar je uvek bio na meti osvajača, a tragove burne istorije čuva glavni i jedini grad ovog ostrva Zanzibar City (rodno mesto Fredija Merkjurija). Centar ovog grada, Stone Town, zaštićen je od strane UNESCO-a, kao jedan od stotinu najznačajnijih gradova na svetu.

Foto: Genberg Underwater Hotels

Uz specijalnu Last Minute ponudu agencije "Travelland", već od 10. novembra 2018. godine možete uživati na ovom rajskom ostrvu po ceni već od 499€!

Foto: Genberg Underwater Hotels

Zainteresovani za posetu nekoj od egztičnih destinacija, rezervacije mogu vršiti u turističkoj agenciji "Travelland", na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije www.travelland.rs.

(Telegraf.rs/ PR)

  

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA