Grčka leto 2019: Letujte po cenama nižim i do neverovatnih 57%

Za sve one koji svoj idealan odmor žele da provedu u luksuznom smeštaju, uz uslugu visokog kvaliteta, agencija "Travelland" iz bogate ponude izdvaja neke od najatraktivnijih i napopularnijih hotela iz prethodnih sezona

  • 0

Ako ste onaj tip osobe koji svoj letnji odmor planira na vreme, onda je ovo prava prilika za vas. Oslanjajući se na svoje dugogodišnje iskustvo u radu sa zadovoljnim klijentima, turistička agencija "Travelland" vam može pomoći u izboru idealne destinacije za vaš letnji odmor. Uz specijalne ponude, koje traju do kraja oktobra, očekuju vas i do 57% snižene cene!

Ako se opredelite za udoban, ali skroman i ekonomičan smeštaj, pravi izbor za vas može biti hotel Grand Victoria 2* u šarmantnom mestu Hanioti. Smešten je nedaleko od plaže i ima baštu sa malim bazenom. Gosti mogu uživati u raznovrsnim sadržajima, osmišljenim tako da na pravi način upotpune boravak u hotelu. Lepo uređene i klimatizovane sobe imaju terasu, TV sa satelitskim kanalima, a pojedine imaju i opremljenu kuhinju.

Usluga je polupansion na bazi švedskog stola, a ovaj mali hotel apartmanskog tipa idealan je za aktivan porodični odmor. Ukoliko odlučite da sa porodicom provedete letnji odmor u ovom hotelu možete ostvariti popust i do sjajnih 57%. Aktuelna je porodična akcija, gde deset noći za dve odrasle osobe i dvoje dece uzrasta do 12, odnosno 6 godina je po ceni već od 377€! Akcija traje do kraja oktobra pa je preporuka da je što pre iskoristite!   

Foto: A. Nalbantjan

Takođe u mestu Hanioti, na samoj obali smešten je hotel Grand Otel 4*. Sa jedne strane prelepa plaža, a sa druge gradski park čine ovaj hotel pravom oazom mira. Grand Otel raspolaže sopstvenom plažom, bazenom, parking prostorom i nudi uslugu restorana i više barova. Sve sobe su udobne, klimatizovane i dobro opremljene, a brojni sadržaji hotela prilagođeni su gostima svih uzrasta, što ga čini idealnim za porodice sa decom. Uz do 57% niže cene deset noćenja za dve odrasle osobe i dvoje dece uzrasta do 12, odnosno 6 godina možete priuštiti po ceni već od 530€!

Pixabay

Hotel Pashos 3* smešten je između naselja Kriopigi i Kalitea na Kasandri. Udaljen svega 250 m od bele peščane plaže, stoji na uzvišenju odakle se pruža prelep pogled, a sam predeo ulepšavaju brojna borova stabla koja okružuju hotel. Na 100 m od hotela nalazi se autobuska stanica, što sve obližnje destinacije čini lako dostupnim. Pored divnog okruženja, kvalitetne usluge i prijeteljske atmosfere, hotel raspolaže i prelepo uređenim sobama sa balkonom i predivnim pogledom na more. Hotel je idealan za opušten i bezbrižan porodični odmor, a uz neverovatan popust od 57%, deset noćenja za dve odrasle osobe i dvoje dece do 12, odnosno 6 godina, košta već od 349€!

Pixabay

Za sve one koji svoj idealan odmor žele da provedu u luksuznom smeštaju, uz uslugu visokog kvaliteta, agencija "Travelland" iz bogate ponude izdvaja neke od najatraktivnijih i napopularnijih hotela iz prethodnih sezona.

Nedaleko od naselja Uranopolis, u predivnom okruženju pozicioniran je Alexandros Palace, fantastičan hotel sa 5*. Raspolaže bogato opremljenim sobama, prostranim i udobnim apartmanima kao i brojnim atraktivnim sadržajima za razonodu svih gostiju. Uživanje na nekom od bazena, opuštanje u SPA centru, ukusni specijaliteti domaće i internacionalne kuhinje, kao i mogućnost bavljenja raznim sportovima i uživanja u nacionalnom folkloru i drugim vrstama plesa i još mnogo toga očekuju svakoga ko se opredeli za odmor u hotelu Alexandros Palace.  Za ovaj hotel aktuelan je popust od 37%, a dve odrasle osobe i dvoje dece do 6 godina, mogu ostvariti 10 noćenja po ceni već od 577€!

Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER

U podnožju najviše grčke planine, Olimp, svojom prelepom privatnom plažom, više puta odlikovanom plavom zastavicom, ponosi se fantastični hotel Dion Palace 5*. Raspolaže velikim brojem elegantno uređenih soba iz kojih se pruža divan pogled na more, Olimp ili vrt, terenima za razne sportske aktivnosti, luksuznim wellness centrom i mnogim drugim sadržajima, kao i prvoklasnom uslugom. Ako tragate za savršenim mestom za odmor, rekreaciju i zabavu, na pravom ste mestu! Sa popustom i do 37%, 10 noćenja za dvoje odraslih i dvoje dece uzrasta do 12, odnosno 6 godina je po ceni već od 642€!

Foto: Pixabay

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji "Travelland", na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije www.travelland.rs.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA