FIRST MINUTE cene za novogodišnje aranžmane u Viva travel-u

Praznici nam stižu, a sa njima i posebna magična atmosfera koja se oseća u svakoj evropskoj prestonici. Budite deo te magije! Rezervišite svoje novogodišnje putovanje po FIRST MINUTE cenama

  • 1

U agenciji Viva travel“ do 01. decembra pojedine metropole za doček Nove godine imaju nižu cenu od one koja će nastupiti kasnije, pa ako ste odlučni i brzi, ne propustte ovu priliku. Najniža cena novogodišnjeg aranžmana je svega 39 evra, a u pitanju je odlazak u Beč - 30.12.  Agencija je pripremila veliki izbor avionskih i autobuskih tura po Evropi. Ponuda je ove godine postala bogatija za nove destinacije u Italiji, a za koje se već traži mesto više:

BARI je glavni grad italijanske živopisne pokrajine Pulja. Direktnim čarter letom agencija „Viva travel“ vas vodi 30.12. na četiri dana, a po ceni od 345 evra. Obavezno posetite Aleberobelo, gradić koji je pod zaštitom UNESCA od 1996. godine zbog nesvakidašnjih Trulo kuća napravljenih od krečnjaka sa konusnim krovovima. U povratku ka Bariju posetite i primorski gradić Polignano koji je jedan od pet omiljenih letovališta Italijana. Ovaj doček Nove godine će vam svakako ostati u pamćenju kao jedinstveni doživljaj.

Foto: Pixabay

SARDINIJA i SICILIJA zimi? Zašto da ne, za svaku je preporuku! I to direktnim letom 29.12. na pet dana po ceni od 389 evra. Katanija, Palermo, Sirakuza, Kaljari, San Pietro, sve se to može obići na ovoj turi, a vredi svaki evro. Oni koji su bili tokom leta, znaju o čemu govorimo.

Moskvu češće povezujemo sa zimskim periodom, pa ako je već tako onda je ona u kombinaciji sa Sankt Peterburgom pravi izbor baš u vreme novogodišnjih praznika.

Moskva – St. Peterburg / 27.12. - AVION / 7 noćenja po ceni od 559 evra

Foto: Pixabay

Za sve putnike koji radije biraju atobuski prevoz, pregršt gradova je u ponudi, ali nekako uvek prednjače oni u Italiji. Za doček Nove godine u Milanu skoro da više nema mesta, kako nam poručuju iz agencije „Viva travel“, ali je zato tu Bolonja po first minute ceni od 139 evra za sve koji se prijave do 01.12. Prelepa Toskana u kombinaciji sa Cinqe Terre može biti još bolji izbor – polazak je 29.12. po ceni od 129 evra / 6 dana.

Foto: Tanja Živanov

ISTANBUL je grad koji zadivljuje turiste iz čitavog sveta tokom cele godine. Nepredvidivo skladan spoj istoka i zapada na Mramornom moru, privlači posetioce sa različitim namerama. Jedna od njih je i fantastičan shopping. Zato će prave kupoholičare oduševiti informacija da je samo u novembru i decembru (avionski polasci već 29.11. i 13.12.) dozvoljeno poneti prtljag od čak 40 kilograma težine.

Sve ostale kojima nije namera kupovina na veliko, može da obraduje informacija o first minute ceni novogodišnjeg putovanja u Istanbul – 29.12. / od 109 evra za sve prijave do 01.decembra.

Za detaljnije informacije o svim aranžmanima za Doček Nove 2019. godine posetite zvaničnu internet stranicu agencije „Viva travel“ – www.vivatravel.rs

Najaktuelnije ponude nalaze se i na društvenim mrežama:

Viva travel Facebook.

Viva travel Instagram.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija b

    20. novembar 2018 | 20:42

    Bec je najinteresantniji gde vsm je smestaj koji prsten u becu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA