≫ 

Samo u Viva travel-u: HIT CENA za Doček Nove godine u Parizu

Ne propustite priliku da po najpovoljnijoj ceni otputujete avionom na uzbudljiv doček nove godine i to u Pariz - “grad svetlosti”, ljubavi, romantike

  • 0

Grad koji sa sigurnošću svoje posetioce ostavlja bez daha, a posebno u vreme novogodišnjih praznika. Dozvolite sebi malo romantike, mnogo dobrog provoda i pozitivne energije koju dele milioni ljudi na ulicama grada. Agencija “Viva travel” vam to može obezbediti. Pripremila je specijalnu cenu od 449 evra za avionski aranžman od pet dana sa polaskom 28.12. Smeštaj je u hotelu 3* iz poznatog svetskog lanca Best Western koji je odlićno povezan sa centrom grada. Uz pratnju stručnog vodiča koji vam je na raspolaganju tokom celog boravka, upoznaćete grad i potpuno opušteno uživati u njemu.

Mnogo je simbola ove francuske prestonice, ali one najvažnije ćete uspeti da obiđete. Šta vas sve očekuje? Pariz je grad koji se razvijao u koncentričnim krugovima, grad sa mnoštvom kulturnih spomenika i galerija koje čuvaju neprocenjivo umetničko blago. Obilazak započnite šetnjom kroz najstarije delove Pariza, gde se još uvek može osetiti duh viševekovne istorije, zatim kroz Luksemburški park, najlepši park Pariza i Latinski kvart.

Pariski Luvr najpoznatiji je, najveći i najprometniji muzej na svetu. Ogromna kolekcija muzeja obuhvata tekovine najvećih svetskih civilizacija, uključujući egipatske, grčke i rimske artefakte, slike starih majstora, krunske dragulje… Izložbeni kompleks je podeljen u osam osnovnih celina. Mnogi kažu da ni dva cela dana nisu dovoljna kako bi se obišle sve kolekcije i upilo bogatstvo kojim muzej raspolaže. Zato dobro iskoristite svoje vreme tako što ćete se skoncentrisati na vama bitne oblasti.

Foto: Pixabay

Versaj je predgrađe Pariza, a poznato je po Versajskoj kraljevskoj palati, koja je bila sedište francuskih kraljeva Lujeva. Eksterijer ovog velelepnog dvorca iz XVI veka čine mnogobrojne fontane, bašte, jezera i prelepa priroda. U unutrašnjosti nalazi se čak 700 soba, od kojih je najpoznatija Dvorana Ogledala koja na najbolji način opisuje francusku aristokratiju.

Foto: Pixabay

Pariz važi za jednu od najromantičnijih destinacija na svetu. Leži na reci Seni, kojom je podeljen na severnu i južnu obalu. Upravo je krstarenje Senom jedan od nezaboravnih romantičnih trenutaka koji se ne propuštaju.

Agencija “Viva travel” u svojoj ponudi ima novogodišnji aranžman i autobuskim prevozom, pa je cena za paket od 9 dana 259 evra. Pored Pariza u ovoj varijanti posetićete još Prag i Minhen. Široka je lepeza evropskih metropola koje mogu biti vaš izbor za Doček Nove 2019. godine. Neke spadaju u First minute ponude jer će niža cena aranžmana važiti do 01.12. U agenciji “Viva travel” takva akcija važi za osam dana Moskve  u kombinaciji sa Sankt Peterburgom – Polazak je 27.12. po ceni od 559 evra.

Direktni čarter letovi rezervisani su za Siciliju, Sardiniju i Bari (Pulja)345 evra, polazak 30.12., od kojih je Sardinija kao novogodišnji aranžman već potpuno rasprodata. Ako ste se odlučili za toplije krajeve u decembru, savet je da požurite sa rezervacijama svog mesta u avionu.

Foto: Pixabay

Od bližih destinacija do kojih ćete stići autobuskim prevozom, preporuka su najpoznatiji italijanski gradovi za doček Nove godine, prestonica Austrije (paket od dve i tri noći - od 119 evra), Istanbul, Atina, Amsterdam

Sa svim aktelnim ponudama možete se detaljnije upoznati na zvaničnoj internet stranici agencije „Viva travel“ – www.vivatravel.rs kao i na društvenim mrežama:

Viva travel Facebook i Viva travel Instagram

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA