TOP 5 destinacija za doček Nove godine

Novogodišnja noć se bliži i mnogi traže savršeno mesto gde će ovaj poseban događaj provesti sa dragim osobama. Biramo za vas najbolje destinacije za doček nove godine i to po veoma pristupačnim cenama

  • 4

Veliki je broj svetski poznatih destinacija koje se bore za mesto među najzanimljivijima. Evropa je pravi rudnik zlata, kada je reč o odličnim, a uz to i ne previše skupim dočecima Nove godine. Uz pomoć agencije “Viva travel” izabrali smo najbolje, te vam predlažemo 5 top destinacija za najluđu noć u godini. Pođimo u obilazak!

1.) Moskva – 27.12./8 dana

Grad poznat po Crvenom trgu, Kremlju, katedrali sv. Vasilija Blaženog, Boljšoj tetru, Lenjinovom mauzoleju… Grad koji je neobično lep i čaroban tokom zime – Moskva. Ali ne samo Moskva, već i Sankt Peterburg za Doček nove godine. Na prostranim gradskim trgovima, organizuju se tradicionalni praznični vašari, koncerti i kulturno događaji. U agenciji “Viva travel” cena paket aranžmana od osam dana je snižena sa 599 evra na 499 evra, i ovu priliku ne smete ispustiti.

Foto: Pixabay

2.) Pariz – 28.12./5 dana

Francuski glavni grad je poznat širom sveta kao “grad ljubavi”, pa je to jedna od najboljih destinacija za doček Nove godine za parove uz romantičnu atmosferom i raskošnu božićnu rasvetu. Ajfelov toranj, Luvr, Versaj, Sena, mostovi Pariza… samo su neke od znamenitosti u kojima ćete uživati tokom boravka. Polazak je zakazan za 28.12. taman pred poslednji vikend u staroj godini, pa ćete savršeno iskoristiti sve praznične neradne dane. Specijalna cena ovog avionskog paket aranžmana iznosi 399 evra (bez aerodormskih taksi).

Foto: Pixabay

3.) Rim – Avionom i autobusom

Iz Rima je nastala jedna od najmoćnijih država u istoriji, a koja je oblikovala svet kakav danas postoji. Rim je grad kulture koja ne može da se nabroji. Grada veselih ljudi, stranaca iz svih delova sveta. Zabava i uživanje je zagarantovano, a vreme ispunjeno od jutra do kasnih večernjih sati. Odletite u Rimu već 28.12. i dočekajte 2019. godinu po ceni od 299 evra. Ukoliko ipak želite da potpuno uživate u predelima na putu do Rima, onda je se uputite autobusom 29.12. na šest dana. Cena paket aranžmana je svega 149 evra.

4.) Bari i Pulja – 30.12./4 dana

BARI je glavni grad italijanske živopisne pokrajine Pulja. Direktnim čarter letom agencija „Viva travel“ vas vodi 30.12. na četiri dana, a po ceni od 345 evra. Obavezno posetite Aleberobelo, gradić koji je pod zaštitom UNESCA od 1996. godine zbog nesvakidašnjih Trulo kuća napravljenih od krečnjaka sa konusnim krovovima. U povratku ka Bariju posetite i primorski gradić Polignano koji je jedan od pet omiljenih letovališta Italijana. Ovaj doček Nove godine će vam svakako ostati u pamćenju kao jedinstveni doživljaj.

5.) Venecija, Đenova i Cinque Terre

U dobro paznete turističke centre Italije spade naravno i Venecija koja je posebna 365 dana u godini pa tako i za vreme novogodišnjih praznika. A pošto će biti aktuelna velika sniženja, iskoristite priliku za shopping u ekskluzivno opremljenim tržnim centrima u blizini Venecije.

VENECIJA / Autobusom, 5 dana / 30.12. / od 89 evra

VENECIJA / Autobusom, 6 dana / 29.12. / od 109 evra

Foto: Pixabay

Vekovna rivalka Venecije sa kojom se borila i dobila primat na moru je Đenova, grad Kristofora Kolumba. Jedan ceo dan posvetite pravom italijanskom dragulju – nacionalnom parku “Cinque Terre”, pet terasasto izniklih naselja na strmim liticama ligurijske rivijere. U okviru ovog programa imate mogućnost da obiđete i “Biser Francuske” – Francusku rivijeru.

CINQUE TERRE / Autobus, 6 dana / 29.12. / cena 145 evra

Ukoliko naginjete ka severnom delu Evrope, onda je grad nezaboravnog provoda svakako Amsterdam. Doček Nove godine u Amsterdamu podrazumeva nekoliko dešavanja na glavnim gradskim trgovima ali i u raznim restoranima, pabovima i kafićima. Ovaj grad nudi za svakoga po nešto i potrebno je izdvojiti više dana kako biste doživeli takozvanu Malu i Velliku holandsku turu, krstarili kanalima Amsterdama, obišli Prag i Minhen. Specijalna cena ovakvog paket aranžmana koju nudi agencija „Viva travel“ je 299 evra. Amsterdam zaslužuje da se nađe na listi 5 najboljih i podeli mesto sa nekim od spomenitih metropola.

Foto: Pixabay

Kad već pominjemo Minhen, još jedna vrlo zanimljiva tura koju preporučujemo je i ona pod nazivom Dvorci Bavarske – 30.12. / 159 evra. Dvorci Nojšvanštajn, Linderhof, Herenhimze izgrađeni su u oblasti Bavarskih Alpi, a po mašti kralja Ludviga II. Neki od njih su poslužili kao inspiracija Dizniju za čuvenu uvodni špicu u njegove bajke. Ovde bajka nikad ne prestaje, zato vam preporučujemo da je doživite uživo i vratite se u vreme kada je sve bilo moguće.

Za detaljnije informacije o svim aranžmanima za Doček Nove 2019. godine posetite zvaničnu internet stranicu agencije „Viva travel“ www.vivatravel.rs ili pomoć zatražite u poslovnicama – Krunska 48 i Bul. Mihajla Pupina 10a u Beogradu, kao i u Novom Sadu na adresi Železnička 13.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA