Koji su najpovoljniji aranžmani za Novu godinu, a koji za leto?

Ukoliko još uvek niste odlučili gde ćete provesti novogodišnju noć – imamo vesti za vas!

  • 0

Ako ne ubrzate sa odlukom, postoji velika šansa da ovu Novu godinu ne dočekate na nekom od evropskih trgova. Ali ne očajavajte – na jednoj od najposećenijih stranica SPECIJALNE LAST MINUTE PONUDE možete još uvek da pronađete slobodna mesta za najluđu noć, po prilično sniženim cenama. U agenciji Dream Land preporučuju za one koji žele „avionom“ da odu u Novu godinu - doček u Moskvi po sniženoj ceni uz koju putnici dobijaju i gratis putno osiguranje. Mesta još uvek ima i za avio aranžmane za doček u Atini, Istanbulu, Parizu, a posebno sniženje očekuje i putnike koji žele da otputuju autobusom – u Rim, Amsterdam, Alzas i Švarcvald, Toskanu, Cinque Terre...

Foto: Pixabay , Unplash.com

Ove godine vlada veliko interesovanje i za doček Nove godine na tzv. dalekim destinacijama, poput Dubaija, Balija ili Maldiva. Kako su avio karte u periodu praznika dosta visoke, mnogi putnici se odlučuju i da otputuju prvih dana januara po znatno nižim cenama. U agenciji Dream Land kažu da je reč o individualnim putovanjima koje se „kroje“ po meri, željama i zahtevima putnika pa je moguće datum putovanja prilagoditi najpovoljnijoj mogućoj ceni.

FIRST MINUTE CENE ZA TURSKU, EGIPAT i GRČKA OSTRVA

Ukoliko se ipak ne opredelite da negde otputujete za Novu Godinu, Dream Land agencija predlaže da „prokrstarite“ letnjim destinacijama i po prvim - „first minute“ cenama rezervišete povoljno aranžmane za letovanje. Aranžmani za Egipat su prošle sezone rasprodati „za tren“, a ove godine je u ponudi i čarter let za Šarm El Šeik – što je sasvim dovoljno razloga da među prvima rezervišete svoje mesto pored Crvenog mora. Tirkizno more, peščane plaže, luksuzni hoteli, dobra hrana, ljubazni domaćini – to je ono što očekuje posetioce u egipatskim letovalištima.

Foto: Pixabay , Unplash.com

Tradicionalno, među putnicima iz Srbije i regiona, još od oktobra, vlada veliko interesovanje za letovanje u Turskoj gde se može letovati „all inclusive“ već od 399€. Turska je naročito popularna među porodicama sa decom, s obzirom na to da veliki broj hotela odobrava za decu gratis smeštaj.

Najbrži putnici mogu da rezervišu neke od grčkih ostrva već od 165€ - avionom! Prelepe plaže, po mišljenju mnogih, najlepših grčkih ostrva poput Skijatosa, Krita, Krfa, Mikonosa, Santorinija, Rodosa, Skopelosa se mogu rezervisati po posebnim cenama do kraja godine.

Foto: Pixabay , Unplash.com

Dobra vest za sve putnike je da letovanje mogu da rezervišu „iz fotelje“ jer je agencija Dream Land jedina turistička agencija u Srbiji gde se plaćanje aranžmana može obaviti karticom – ON LINE, kao i pay pal-om, pa se uz samo par klikova, vrlo brzo možete naći, uz neki koktel, na bazenu ili na plaži, na dugo očekivanom i željenom odmoru.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA