≫ 

Deus Travel vam preporučuje zimovanje u Sloveniji, a letovanje u Crnoj Gori

Deus Travel je turistička agencija koja uspešno posluje više godina u Novom Sadu i dobitnik je mnogobrojnih nagrada za kvalitet pružanja usluga u turizmu. Svake godine već tradicionalno pred novogodišnje i božićne praznike priprema specijalne ponude za svoje putnike

  • 2

Na našem sajtu slovenija-terme.rs možete se upoznati sa celokupnom ponudom naše agencije koja već godinama uspešno sarađuje kako sa vodećim zimskim centrima u Sloveniji, tako i sa najboljim i najlepšim termama koje imaju višegodišnju tradiciju.

Foto: Impress Solutions Novi Sad

Ono što svakako izdvajamo iz veoma raznovrsne ponude jesu Terme Dobrna - mesto sa 610 godina tradicije. Priča o Termama Dobrna počinje u dubinama i izvire na svetlo dana kao najčistija voda čijim su se lekovitim svojstvima i blagotvornosti divili još stari Kelti i Rimljani. Svi vi koji u vreme bezbrižnog odmora tražite opuštanje, možete izabrati boravak u nedavno obnovljenim sobama hotela Vita 4*, u kojem se nalazi unutrašnji i spoljni bazen, bogat sauna park, a la carte restoran i bar sa bogatim izborom odličnih kolača.

Foto: Terme Dobrna d.o.o.

Deus Travel je spremio i specijalnu ponudu za putnike koji svoju rezervaciju izvrše do 31.12.2018. Polupansion u hotelu Vita 4* nudimo po ceni od samo 39 € po osobi, dok su deca do 12 godina gratis! Za sve one koji svoje mesto ne rezervišu do kraja godine mogu to učiniti odmah nakon praznika po ceni od 40.90 € po osobi. Za sve one kojima više odgovara da ove terme posete organizovanim autobuskim prevozom pripremili smo specijalni paket aranžman za Sretenje (14.02-17.02.2019).

Foto: Impress Solutions Novi Sad

Kada prođe praznično raspoloženje treba rešiti dilemu - gde na letovanje? Odgovor je jednostavan – Rafailovići. Malo mesto u Crnoj Gori za koje se već tradicionalno svakog leta traži soba ili apartman više. Nemojte čekati poslednji momenat i obezbedite sebi smeštaj na vreme. Najbolju uslugu u Rafailovićima svakako će vam pružiti hotel Obala*** i Pansion Obala, dok će to u Bečićima učinti hotel Bečići**. Naši dugogodišnji prijatelji obezbedili su za naše putnike specijalne cene već od 22 € po osobi za uslugu polupansiona, a za sve rezervacije do 15.01.2019. odobrili smo 10% popusta.

Foto: Aleksandar Velimirović

Deus Travel Vam želi srećne novogodišnje i božićne praznike. Putujte!

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luka

    8. januar 2019 | 23:53

    TERME DOBRNA kod Celja su garantovano odličan izbor. Više puta sam se u to uverio....Svaka preporuka i za Deus travel jer imaju najbolju cenu...

  • Borivoje

    28. decembar 2018 | 11:55

    Terme, prava uzivancija u hladnim danima!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA