≫ 

Iskoristite velike sajamske popuste za sve evropske gradove - Rim, Napulj, Lisabon

Povodom 41. beogradskog sajma turizma, u agenciji “Viva travel” aktuelni su veliki sajamski popusti  i do 60 odsto na aranžmane. Predlažemo vam najinteresantnije

  • 0

Vreme je da se naprave planovi za proleće. Obavezna stavka na listi planova su putovanja. Proleče je doba godine kada se najviše obilaze evropske metropole, što je i razumljivo. Sunčani dani, prijatna klima, komotna šetnja, odlične fotografije. A sada i veoma pristupačne cene aranžmana.

Povodom 41. beogradskog sajma turizma, u agenciji “Viva travel” već su aktuelni veliki sajamski popusti na autobuske i avionske aranžmane. Kako saznajemo, među najtraženijim su  polasci u vreme uskršnjih i prvomajskih praznika za gradove širom Evrope. Koju ćete destinaciju posetiti ovog proleća?

Foto: Promo

Direktnim čarter letom pravac u Rim na proslavu Prvog maja! Polazak je 30.04. a cena petodnevnog aranžmana 360€. Upoznajte bogatu istoriju ovog drevnog grada, saznajte nešto novo od iskusnih vodiča, posetite Domicijanov stadion - prvi i jedini stadion izgrađen od cigle, obiđite najznačajnije lokalitete, upoznajte Rim noću i nikako ne ostavljajte Vatikan za neki drugi put.

Ono što agencija “Viva travel” često uspešno organizuje jesu aranžmani kombinovanog prevoza. Tako da u Rim možete krenuti autobusom, a vratiti se avionom, ali i obrnuto. Cene su dosta niže, a kombinacija ovakvog puta vrlo zahvalna:

RIM – AUTOBUS / AVION, 5 dana ….26.04. / cena 180€

RIM – AVION / AUTOBUS, 5 dana ….04.05. / cena 162€

Još jedna kombinacija je zanimljiva, a ali ovog puta Rim “začinite” egzotičnim mestima – Kapri, Sorento, Amalfi, Positano, Napulj. Slikovita obala Amalfi jedna je od najpopularnijih turističkih rivijera Italije, a Kapri mondensko mesto gde uživaju sva čula.

Foto: Promo

RIM / NAPULJ – AUTOBUS / AVION….26.04. / cena 207€

Oni koji su videli Napulj kažu da nema grada koji ima takav šarm kao Napulj. Deo filma “Jedi, moli, voli” sniman je u piceriji Da Michele, i to naravno onaj deo kada se dobro jede. Pizza je za mnoge simbol italijanske kulture i kuhinje, veći i od same zastave, a čuvena pizza Margarita je nastala baš u Napulju.

Osim dobre hrane, svakako vas očekuje i dobra zabava, a posebno odličan šoping.

Praznik Dan rada možete provesti u Napulju po ceni od 180€ uz kombinovani prevoz – u odlasku avionom, a u povratku autobusom. Ukoliko se odlučite samo za avionski prevoz u ponudi agencije “Viva travel” postoji  čarter let sa polaskom 30.04. i cenom od 360€.

Foto: Promo

LISABON  je grad u koji je lako zaljubiti se, a još lakše voleti ga. Najzapadnija je prestonica evropskog kontinenta i svojim neodoljivim prizorima mami putnike iz celog sveta. Budite i vi jedan od njih. Vodimo vas za Uskrs I Dan rada na 5 dana u Lisabon po ekstra povoljnim cena.  Agencija “Viva travel” je pripremila više polazaka pa se možete lakše organizovati:

LISABON na sniženju za praznike – Avionski paket aranžman:

Polazak 27.04. – od 405€

Polazak 28.04. – od 387€

Polazak 29.04. – od 387€

Polazak 30.04. – od 423€

Polazak 01.05. – od 423€

Foto: Pixabay

Lisabon je pun zanimljivih mesta iz nekoliko razdoblja, ali ćete osim samog grada imati priliku da posetite i Obidoš, Sintru, zatim dalje uz obalu Atlantika - Kaškaiš, Kabo de Roka, letovalište Eštoril. Portugalska kuhinja je pravi raj za ljubitelje ribe, dobrog vina i tradicionalnih deserta. Kao što vas u Napulju poznati kolači sa rumom Babe, u Lisabonu su posebnost takozvani “Belemski kolači”. Tradicija njihovog pravljenja je stara bar tri veka.

Sigurni smo da smo vam dali dovoljno razloga da što pre budete na jednoj od ovih destinacija i podelite utiske sa nama.

Sve popuste i rezervacije možete ostvariti u poslovnicama agencije u Krunskoj 48 i Bulevaru Mihajla Pupina 10, YUBC – Beograd kao i u Novom Sadu – Železnička 13 (tele: 011/78 52 800 I 021/21 55 315). Ukoliko niste u mogućnosti da ih posetite, svoje putovanje možete uvek online rezervisati preko sajta www.vivatravel.rs

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA