Biramo za vas najbolje hotele u Turskoj za leto 2019.

Ako se po jutru dan poznaje, Turska će ove godine biti vodeća destinacija kada su letnji aranžmani u pitanju

  • 2

U turističkoj agenciji „Viva travel“ kažu da je to bilo očekivano s obzirom na fenomenalne cene koje su pripremili lanci hotela, a na koje agencija odobrava sjajne popuste za sve svoje verne putnike.

Do 60% popusta za hotele sa pet zvezdica i all inclusive uslugom! I manje iskusni turisti svesni su da je u pitanju specijalna ponuda.

Pored pomenutih popusta moramo napomenuti da smo, proučavajući neverovatnu ponudu velikog broja odabranih hotela u Antaliji, Alanji, Beleku, Kemeru, Bodrumu, došli do zaključka da je kvalitet usluge koji plaćate uveliko nadmašio očekivanja.

Foto: Promo

Aska Lara resort 5*, u regiji Lara - Antalija, hotel sa 5 zvezdica, ultra all inclusive uslugom jedan je od hotela koji se istuču odnosom povoljne cene i visokog kvaliteta. Pored spoljašnjosti koja će vas privući na prvi pogled i enterijera koji sam po sebi opravdava kategorizaciju koju nosi, podatak da se prostire na 62 000 metara kvadratnih pomoći će vam da shvatite da se radi o ozbiljnom kompleksu koji nudi bogat sadržaj. Bazeni za decu i odrasle, tobogane, mini klub za decu, terene za tenis, košarku i odbojku, spa centar, i još puno raznovrsnog sadržaja. Glavni restoran na bazi otvorenog bufea i 4 a la carte restorana (turski, italijanski, riblji i kineski), kao i dečiji restoran.

Ovaj hotel odobrava GRATIS smeštaj za dvoje dece (prvo dete do 12 godina i drugo do 2 godine). Idealno za porodice sa decom!

Aska Side Grand Prestige Hotel 5* se nalazi u regiji Titreyengol, oko 7 km od antičkog grada Side. Hotel ima ukupno 342 smeštajne jedinice i bogat sadržaj koji će vam odmor učiniti potpunim – zatvoreni i otvoreni bazeni, tobogani, fitness, teniski tereni, stoni tenis, košarka, odbojka na plaži, sauna, zabavni program tokom dana, takmičenja, večernji šou programi, mini klub za decu do 12 godina.

Foto: Promo

Ako vas privlači Side, letovalište sa dugim peščanim plažama od kojih je jedna idealna za porodični odmor zbog plitkog mora, topla preporuka su Otium hoteli.

Otuim Eco Club Side 5*, hotel koji važi za jedan od najtraženijih na ovoj destinaciji, raspolaže natkrivenim prostorom za decu i obezbeđen je sigurnosnim kamerama što roditeljima omogućava osećaj opuštenosti. Restoran sa malim stolovima, aqua park sa toboganima, zabavne aktivnosti, zabaviće vaše najmilije, a vama su na raspolaganju sportski tereni, tursko kupatilo, saune kao i plaža udaljena 450 metara od hotela do koje gosti hotela mogu koristiti besplatnu šatl uslugu tokom celog dana.

Smeštajne jedinice mirnih tonova, sa balkonom ili terasom učiniće vaš boravak potpunim.

Foto: Promo

Otium Seven Seas 5* jedan je od hotela koji vas pridobiju na prvi pogled. Na samom ulasku očaraće vas predivna fontana koja vas vodi do ulaza u glavnu zgradu. Osećaj luksuza pojačava i bazen okružen drvoredom velikih stabala koja, pored suncobrana koji su postavljeni uz svaku ležaljku, stvaraju prirodni hlad. Restoran na otvorenom nudi hranu koja prija svim čulima.

I u ovom hotelu ćete pronaći kutak za decu Kids world, a i GRATIS smeštaj za dvoje dece (prvo dete do 13 godina, drugo dete do 2 godine).

Prostrane sobe svetlih boja, prostrane, modernog dizajna, kao i sam hotel odišu elegancijom i luksuzom.

Miami Beach hotel 3* (Side) - All inclusive usluga

Udaljen 100 metara od Mediteranskog mora, sa otvorenim bazenom koji je oplemenjen zelenilom i barom u sklopu bazena, sjajan je izbor po ceni od 257€ po osobi za prve termine u junu. I u ovom hotelu važi GRATIS smeštaj za 2 dece (prvo dete do 13 godina, drugo do 3 godine)

Foto: Promo

Sural hoteli, takođe u ovom letovalištu, predstavljaju lanac hotela koji pružaju izuzetno kvalitetnu ponudu. Sva tri hotela na odličnim lokacijama, pored mora, sa bazenima i raznovrsnom ponudom, mogu se rezervisati u agenciji „Viva travel“ po jedinstvenim cenama.

Sural Garden 3* - cena od 321€

Sural Hotel 5* - cena od 419€

Sural Saray Hotel 5* - cena od 450€

Foto: Promo

Alanja je veoma tražena i ove godine. Razlog za to je veliki broj hotela koji pružaju vrhunsku uslugu po sjajnim cenama.

U Viva travel agenciji napominju da su među atraktivnijim hotelima Long beach resort & spa deluxe 5* i Long Beach Harmony 5*.

Ultra All inclusive usluga, raznovrstan sadržaj, po nekoliko bazena sa više tobogana, dečiji meni su samo neki od razloga zbog čega su ovi hoteli među najposećenijim u Alanji.

Ako vam nismo previše olakšali kada je izbor u pitanju, detaljnije se možete informisati na www.vivatravel.rs ili svratiti u neku od poslovnica agencije u Beogradu ili Novom Sadu i iskoristite aktuelne sajamske popuste na aranžmane.

Ljubazno osoblje rado će vam detaljnije predstaviti sadržaj navedenih hotela, kao i mnogih drugih iz bogate ponude za leto 2019.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA