≫ 

Vreme je za putovanja po najpovoljnijim cenama! Grčka od 45 evra, Rim od 149 evra

Sajam turizma je u toku, a sa njim i veliki sajamski popusti na putovanja. Pošto se očekuje još veća poseta i potražnja za najpovoljnijim aranžmanima, poslovnice agencije “Viva travel” imaće produženo radno vreme u subotu 23.02. (od 10-19h), a biće otvorene za sve posetioce i u nedelju 24.02. do 17h

  • 0

Ranom uplatom aranžmana ostvarujete velike uštede jer je agencija “Viva travel” spremila sajamske popuste i do 60%. Ponuda je raznovrsna što znači da za svakog postoji ponešto što će zadovoljiti potrebe i ispuniti sva očekivanja.

Foto: Promo/ Viva travel

Agencija “Viva travel” je svoju ponudu obogatila odličnim hotelima u poznatim letovalištima Turske, Egipta, Grčke sa svim pogodnostima za porodice koje imaju decu. Većina hotela u Antalijskoj i Egejskoj regiji nude GRATIS smeštaj za dvoje dece. Alanja je veoma tražena i ove godine, a razlog za to je veliki broj hotela koji pružaju vrhunsku uslugu po sjajnim cenama. Među atraktivnijim hotelima su Kleopatra Micador 4*, Palmeras Beach Hotel 4*,  Long beach resort & spa deluxe 5* i Long Beach Harmony 5*.

Ultra All inclusive usluga, raznovrstan sadržaj, po nekoliko bazena sa više tobogana, animacije za decu tokom čitavog dana, sportski tereni, saune, wellness i još mnogo toga što će vaš letnji odmor učiniti savršenim.

Foto: Promo/ Viva travel

-Grčka je raj za avanturiste, gurmane, hedoniste

Kada se kaže Grčka, uglavnom se pomisli na peskovite plaže, kristalno čisto more i naravno ostrva. Ona najtraženija se svakako nalaze u ponudi agencije „Viva travel“, a sada i po vrlo povoljnim cenama. Za pojedina ostrva možete koristiti i autobuski prevoz, a za neka isključivo avionski.

SKIJATOS / Avionom, smeštaj od 10 noći / 11.06. / od 108€

KEFALONIJA / Avionom, smeštaj od 10 noći / 13.06. / od 45€

KRIT - HERAKLION / Avionom, smeštaj od 10 noći / 14.06. / od 122€

KRIT - HANJA / Avionom, smeštaj od 10 noći / 14.06. / od 126€

LEFKADA / Avionom, smeštaj od 10 noći / 16.06. / od 77€

KRF / Avionom, smeštaj od 10 noći / 19.06. / od 68€

Jedno od najlepših mesta na Jonskom moru je šarmantna Parga. Godinama privlači veliki broj turista zbog svoje istorije, lepote, prelepih plaža, maslinjaka i borovih šuma. Autobuski aranžman za Pargu je sada na sajamskom popustu od 20%. Međutim, uz kupljenu autobusku kartu za pvu smenu (16.05.) smeštaj od 10 noćenja ja besplatan. Sigurni smo da ovakvu akciju nećete propustiti. Ukoliko preferirate avionski prevoz onda je polazak zakazan za 16.06. a cena smeštaja na 10 noćenja od 68€.

Foto: Pixabay

Pre nego što odete na letovanje, posetite i neki evropski grad na proleće. Sajamski popusti odnose se i na putovanja u metropole koji će važiti do 24.02.2019. Zato budite brzi sa prijavama.

"Italija je kao san koji se vraća do kraja života" Anna Akhmatova

Italija prednjači sa svojim gradovima kada su u pitanju aranžmani agencije „Viva travel“. Posebno se ističu aranžmani avionskog i kombinovanog prevoza za uskršnje praznike i Prvi maj:

Rim, 5 dana – AUTOBUS / AVION, polazak 26.04. od 153€ - DIREKTAN ČARTER LET

Rim-Napulj, 6 dana  – AUTOBUS / AVION, polazak 26.04. od 207€  - DIREKTAN ČARTER LET

Napulj-Sorento-Kapri, 5 dana  – AVION, polazak 30.04. od 302€

Napulj-Sorento-Kapri, 5 dana  – AVION / AUTOBUS, polazak 01.05. od 180€

KLASIĆNA ITALIJA, 6 dana – AUTOBUS / AVION, polazak 25.04. od 180€ - DIREKTAN ČARTER LET

Osim avionskog, za Rim možete pronaći autobuski paket aranžman za 29.04. na 6 dana po ceni od 149€.

Foto: Pixabay

Bolonja, glavni grad pokrajine Emilija Romanja, čuven po bolonjskom univerzitetu, može biti interesantan izbor za prolećne praznika. Autobuski aranžman na 6 dana, sa polaskom 29.04. košta 131€ - u cenu ukljućen prevoz i smeštaj u hotelu sa doručkom. Dva termina - 25.04. i 30.04. rezervisana su za putovanje kroz Toskanu. Paket od 6 dana sa uključenim autobuskim prevozom košta od 117€. Posetićete ne samo Bolonju, već i Firencu, Sijenu, San Điminjano, Pizu.

Praznik žena – 8. Mart takođe može biti prilika za putovanje u Toskanu po istoj cenu od 117€ sa polaskom 07.03.

Čak pet avionskih polazaka zakazani su za putovanje u Lisabon tokom uskršnjih praznika i Prvog maja. Cene su snižene i kreću se od 408€ po osobi u zavisnosti od izabranog termina. Lisabon je grad sa dušom i muzikom fada. Svi koji su ga posetili tvrde de je to jedinstveno iskustvo koje se dugo pamti.

Koje putovanje ćete vi pamtiti? Iskoristite sajamske specijalne cene do 24.02. a za sve informacije o aranžmanima, popustima i prijavama obratiite se u poslovnicama agencije „Viva travel“ u Beogradu (Krunska 48, Bul. Mihajla Pupina) i Novom Sadu (Železnička 13) ili putem zvanične internet prezentacije www.vivatravel.rs

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA