≫ 

VIVA TRAVEL: Produženi sajamski popusti do 02. marta

Zbog velikog interesovanja za putovanjima tokom nedelje Sajma turizma, agencija „Viva travel“ produžava sajamske popuste do 02. marta

  • 0

Ukoliko niste stigli da rezervišete svoje letovanje ili put u neku od  evropskih metropola po niskim cenama u vreme trajanja Sajma turizma, ne brinite jer sajamske popuste još uvek možete iskoristiti do 02. marta u agenciji „Viva travel“.

Slobodna mesta možete naći  za letovanje avionom na nekom od prelepih ostrva Grčke.  Krf je destinacija koja je godinama izbor broj jedan kada su naši putnici u pitanju. Cena smeštaja na 10 noćenja za smenu 19.06. avionom se kreće od 68€ u zavisnosti od izbora smeštajnog objekta. Dok je kod autobuskog aranžmana smeštaj za prvu smenu besplatan uz kupljenu autobusku kartu. U pitajnu su vile smeštene u mestu Dasia i Barbati na Krfu, kao što je vila Alexakis (u samom centru Dasije, na oko 100 metara od plaže) ili vile Aleksandros i Janis (u mirnijem delu Dasije sa izvanrednim pogledom na more).

Najposećenije ostrvo severnih Sporada je ostrvo Skijatos. Celo ostrvo je prekriveno borovom šumom i maslinovim drvećem pa nije ni čudo što ga mnogi smatraju pravom letnjom oazom. Uz popust od 10% možete rezervisati smeštaj od 10 noćenja po ceni od 108€ koliko iznosi za smene u junu - 11.06. i 21.06.

Foto: Promo/Viva travel

-Mnoga mesta za autobuske aranžmane na kopnenom delu Grčke su rasprodata, ali se još uvek mogu naći za period visoke sezone, ali uz niske cene, tačnije sa popustom od 20%. Popusti će trajati do 02.marta u svim poslovnicama agencije u Beogradu i Novom Sadu. Uvek je na raspolaganju i online rezervacija aranžmana preko zvaničnog sajta www.vivatravel.rs – poručuju iz agencije „Viva travel“

Hurgada i Turska imaju sjajne cene za hotele sa all inclusive uslugom i bogatim sadržajem, kako bi vaš odmor bio što potpuniji i zanimljiviji. Ističu se hoteli Le Pasha 4*,  Sea Gull 4*, Sunny Days El Palacio 4*, Hilton Hurghada Resort 5*, Caribbean World Resort 5*.

Foto: Promo/Viva travel

Veliko interesovanje ovih dana bilo je i za obilaske evropskih gradova tokom cele godine, najviše za uskršnje i prvomajske praznike. Popuste i za takva putovanja možete iskoristiti do 02. marta.

Venecija, Firenca, Sijena, San Điminjano, Rim, sve ove gradove možete posetiti za 6 dana u jednoj turi pod nazivom KLASIČNA ITALIJA a po ceni od 180€. Krenućete 25.04. autobusom a vratiti se avionom.

Foto: Promo/Viva travel

Kombinovani prevoz i direktan čarter let možete koristiti i za Rim - Napulj uz popust od 10%.  Posetom Napulja tokom prolećnih praznika pruža vam se mogućnost da posetite ostrvo Kapri i šarmantnog italijanskog gradića Sorento, što je naša topla preporuka.

Foto: Promo/Viva travel

Putovanja donese snagu, oplemenjuju dušu zato ih treba realizovati što češće. Ne čekajte praznike već se uputite u Pariz 30.03. autobusom na 9 dana, a po sniženoj ceni od 195€.

Ne samo Pariz, u ponudi je još mnogo gradova koje možete posetiti tokom godine, a za sve detalje i prijave obratite se agenciji „Viva travel“ u poslovnicama – Krunska 48 i Bul. Mihajla Pupina 10 u Beogradu ili Železnička 13 u Novom Sadu.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA