≫ 

Karić oduševljen pijacom u Dubaiju: Nema čega nema, vizionari, nešto za poštovanje (VIDEO)

- Volim da obilazim pijace jer one su ogledalo jedne kulture i grada, a za pijacu u Dubaiju možemo reći da je high-tech pijaca - napisao je biznismen

  • 0

Poznato je da Bogoljub Karić voli da putuje, a nije tajna i da važi za velikog gurmana. Zato ne čudi što je prilikom posete Dubaiju odabrao da poseti egzotičnu pijacu koja bez obzira na pustinjsko okruženje obiluje mnoštvom voća, povrća, ali i ribe.

Koliko je Karić bio oduševljen ponudom, koloritom i ljubaznim trgovcima, najbolje se vidi iz njegovog posta na Fejsbuku.

Čitavu poruku prenosimo u celosti:

- Pesma je o beogradskoj pijaci, a mi se nalazimo na pijaci u Dubaiju, a ovde nema čega nema! Sve je prelepo, svega prepuno, za ljude iz celog sveta koji ovde zajedno žive i rade! Ako je neko na svetu napravio nešto za poštovanje, to su napravili vizionari u Dubaiju.

Sve što je tehnološki najnaprednije, može se videti ovde u Dubaiju!

Ovde se raduju svakom čoveku koji dođe, samo treba predložiiti i ponuditi rešenje za bilo koji novi tehnološki projekat i dobićete sve saglasnosti da svoju maštu realizujete.

Volim da obilazim pijace jer one su ogledalo jedne kulture i grada, a za pijacu u Dubaiju možemo reći da je high-tech pijaca.

Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić.

Video je propraćen i zanimljivom domaćom pesmom koja upotpunjuje čitavu priču:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA