≫ 

Odmor kakav zaslužujete. Do 57% popusta za letovanje u Turskoj, Egiptu, Grčkoj

Leto će stići brže nego što nam se čini. Sada je trenutak da svoje letovanje rezervišete po sniženim cenama, jer će popusti na aranžmane u agenciji „Viva travel“ trajati samo do kraja marta

  • 4

Rano bukiranje smeštaja ima svoje prednosti. Jedna od njih je svakako povoljnija cena u odnosu na period visoke letnje sezone. U agenciji „Viva travel“ do 31.marta važe FIRST MINUTE POPUSTI i do 57%.

Svi oni koji požele da predstojeće leto provedu u luksuznim hotelima Turske, mogu da očekuju ovakve popuste, ali i dodatne pogodnosti za najmlađe turiste.

Usluga visokog kvaliteta je zaštitni znak turskih letovališta širom Antalijske i Egejske regije. Od 10. juna počinje letnja sezona za Bodrum, Marmaris, Kušadasi koji krase Egejsku regiju Turske.

Čarter letom na 10 noćenja možete letovati u mnogim luksuznim hotelima po vrlo povoljnim cenama. Porodice sa decom posebno će obradovati informacija da većina hotela daje besplatan smeštaj za jedno ili dvoje dece do 12 ili 13 godina. Bodrum je jedna od naposećenijih destinacija Turske, i treba dosta strpljenja da  ga potpuno istražite i iskusite sve što on pruža. U agenciji „Viva travel“ popusti za Bodrum idu do 32%.

Marmaris je glavni rival Kušadasiju na turskoj zapadnoj obali, a može se pohvaliti bujnim šumama i prirodom. Popusti od 22% važiće do 31. marta a najniža cena hotelskog smeštaja na 10 noćenja sa uslugom polupansona je 166 evra i odnosi se na hotel Amos 3* za polazak 10.06. A iz Marmarisa ćete lakše obići Efes i Pamukale kao i ostrvo Rodos.

Antalijska regija pruža potpuno drugačiji doživljaj odmora u Turskoj. Jedna je od najstarijih turističkih regija, a zbog izuzetno blage klime pravi je magnet za turiste iz čitavog sveta. Kombinacija prirodnih lepota i modernih hotela čini Antalijsku regiju posebnom destinacijom. Ako preferirate All inclusive koncept na pravom ste putu za savršen odmor. Hotel koji je već prirastao za srce brojnim turistima je hotel Plmeras 5* u Alanji. Raspolaže otvorenim i zatvorenim bazenom za decu i odrasle, 2 tobogana, stoni tenis, tursko kupatilo, teniski teren, zabavni program tokom dana i uveče... Smeštaj za dvoje dece do 13 godina je GRATIS, a hotel ima popust od 37% za sve rezervacije do 31.03.

Foto: Promo

Luksuzno letovalište sa preko 50 ekskluzivnih hotelskih kompleksa sa 5 zvezdica, 300 sunčanih dana u godini, kristalno čistim plažama je Belek. Ne brinite, popusti za rane rezervacije idu i do 57%. Svi hoteli koje smo pronašli u ponudi agencije „Viva travel“ su izuzetni, pa je teško izdvojiti jedan. Tu „muku“ ćemo prepustiti vama.

Ali jedan hotel možemo preporučiti. To je hotel Le Pasha 4*, ali se ne nalazi u Turskoj, već u centru Hurgade. Egipat i ove godine širom otvara svoja vrata. Kvalitet usluga na visokom nivou, bogat hotelski sadržaj,  uživanje na Crvenom moru, ronjenje koralnim grebenima, safari, GRATIS smeštaj za decu do 14 godina  je ono što privlači veliki broj turista.

Foto: Promo

Hurgada je mesto za svačiji džep. Najniža cena smeštaja u hotelu Le Pasha 4* na 10 noćenja je 166 evra za polazak 16.06. Hotel nudi all inclusive uslugu, ima privatnu lepo uređenu plažu i nalazi se na 500m od najstrožijeg centra.

U Hurgadi je još mnogo hotela koji zaslužuju pažnju, kao što su Sunny Days El Palacio 4*, Sea Gull 4*, Caribbien World Resort 5*, Hilton Hurghada Resort 5*, a na vama je da izaberete termin boravka koji vam najviše odgovara.

Svi avionski aranžmani za letovanje u Grčkoj su takođe na popustu koji možete iskoristiti do kraja marta.

Izaberite neko od već poznatih grčkih ostrva – Krf, Lefkada, Krit, Skijatos, Kefalonija, i pamtite svoje letovanje ka najbolje do sada.

FIRST MINUTE POPUST -7% za rezervacije do 31.03.:

KRF / Avionom, 10 noći / ... polazak 19.06. / cena smeštaja od 70€

LEFKADA / Avionom, 10 noći / ... polazak 16.06. / cena smeštaja od 80€

KRIT / Avionom, 10 noći / ... polazak 14.06. / cena smeštaja od 126€

KEFALONIJA / Avionom, 10 noći / ... polazak 13.06. / cena smeštaja od 46€

SKIJATOS / Avionom, 10 noći / ... polazak 11.06. / cena smeštaja od 93€

Za sve rezervacije aranžmana obratite se agenciji na 011/78 52 800 ili u poslovnicama – Krunska 48 i Bul. Mihajla Pupina 10 u Beogradu, Železnička 13 u Novom Sadu.

www.vivatravel.rs

(Telegraf.rs/ PR)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina2

    19. mart 2019 | 12:53

    Ja očekujem Grcku ove godine,prvi put u Grcku, jedva cekam 😊

  • Marina

    19. mart 2019 | 12:05

    Ako sve bude islo po planu, Egipat ove godine ;)

  • Dušauša

    19. mart 2019 | 19:27

    Ove godine Turska, Sarimsakli, pre par godina sam bila i srcu mi je tako ove godine sa radošću isčekujem, svima srećan put.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA