≫ 

Neverovatni popusti za LETO: iskoristi Balkan Fun Veseli vikend i uštedi 40€ po sobi

Da li znaš koju destinaciju ćeš posetiti ove godine? Ako još uvek nisi doneo odluku gde na letovanje, požuri, jer su neverovatni popusti na SVE letnje aranžmane dostupni samo tokom Veselog vikenda u Balkan Fun agenciji - od 28. do 30. marta

  • 0
Foto: Balkan Fun/Promo

Magični Kušadasi, nestvarna Lefkadu, ili najpoznatija party destinacija - Zakintos? Ove i brojne druge destinacije dostupne su po 40€ nižoj ceni za višekrevetne sobe!

Balkan Fun turistička agencija smatra da su peščane plaže i atraktivni klubovi samo deo onoga što čini letovanje nezaboravnim, a da je ključna stvar društvo ili porodica sa kojom krećete na put. Upravo zbog toga su cene za višekrevetne sobe (trokrevetne, četvorokrevetne i petokrevetne) od četvrtka 28.03. zaključno sa subotom 30.03. jeftinije, i to za čak 40 €!

Veseli vikend se odnosi na baš sve letnje aranžmane iz ponude Balkan Fun-a, pa će se sigurno naći nešto i za one najizbirljivije. Evo koje destinacije su na raspolaganju:

Foto: Pixabay

Šta vam je prva asocijacija na čuveno grčko ostrvo Zakintos? Provod koji se prepričava mesecima nakon letovanja? Najveći broj mladih ljudi na jednom mestu? Poznata olupina broda kraj koje nastaju najluđe slike za društvene mreže? Sve što ste čuli je tačno, a uz popuste za letovanje na Zakintosu koje nudi veseli vikend ćete se u to i sami uveriti.

Zakintos već godinama unazad predstavlja destinaciju broj jedan za srednjoškolce i studente, ali i sve ostale koji od letovanja očekuju i odmor, i beg od obaveza na najbolji mogući način.

Foto: Pixabay

Kavos je do pre par godina predstavljao skrivenu oazu lude zabave, dok je danas već poznata party destinacija. Iako je najpoznatije po provodu, letovanje na Kavosu turistima nudi mnogo više od toga. Ovo je prilika i da obiđete prelep antički grad Krf, kao i ostrvo Vido koje je izuzetno značajno za istoriju srpskog naroda.

Foto: Pixabay

Ukoliko planirate putovanje na Lefkadu, sve što treba da spakujete jeste želja za obilaskom najlepših plaža Grčke. Vaše fotografije sa putovanja će uz nestvarnu boju Jonskog mora i sitni pesak izgledati kao razglednice, a vi ćete sigurno uživati u svakom minutu boravka na ovom ostrvu.

Ne brinite, nakon opuštanja na plaži sledi provod do jutra, pa se preoručuje da ponesete dobro raspoloženje, što će na ovom ostrvu biti najmanji problem.

Foto: Pixabay

Ulica puna noćnih klubova, miris nargile koji dopire iz kafića, beach barovi i čuveni turski burek - da, Kušadasi je poznat po tome, ali to nije njegova najveća prednost.

Prilka da obiđete čuvenu Pamučnu tvrđavu (Pamukkale) koja je nesvakidašnji prirodni fenomen se ne propušta, a pogotvo kada svoj put do Kušadasija i njegovih atrakcija možete obezbediti po znatno nižoj ceni!

Foto: Pixabay

Letovanje u Ljoret de Maru je mnogo više od ispijanja litarskih koktela na plaži (iako u tome svi uživamo). Neposredna blizina Barselone nudi priliku da se nakon kupanja upustite u istraživanje ovog atraktivnog grada, posetite Sagrada Familiu, Dalijev muzej, kao i posebne atrakcije ovog grada - stadion Kamp Nou i akvarijum. Za sve ljubitelje aktivnog odmora koji žele da pored Barselone posete Veneciju i Azurnu obalu!

Foto: Pixabay

Još jedna destinacija koja će vas svojim pejzažima ostaviti bez daha! Kefalonija je jedno od najlepših grčkih ostrva, koje odlikuje kristalno čisto more, zalivi, rtovi i bujna vegetacija. Letovanje na Kefaloniji se može poistovetiti i sa odmorom na egzotičnim destinacijama.

Foto: Pixabay

Koliko često se pruža prilika za obilazak aktivnog vulkana? Tokom veselog vikenda ćete je dobiti, i to po nižoj ceni!

Letovanje na Siciliji je, pored odmora na obali Italije, ujedno i prilika da obiđete Etnu - najveći i jedini živi vulkan u Evropi. Rezervisano samo za ljubitelje avanture!

Foto: Pixabay

Jedna od relativno novih turističkih destinacija Grčke, svakako je ostrvo Evija. A šta ako vam kažemo da je upravo ova destinacija jedna od omiljenih kod samih Grka? Zvuči primamljivo, baš kao i činjenica da letovanje na Eviji često podrazumeva i izlet do Skijatosa, pa tokom jednog odmora možete obići dva grčka ostrva!

Foto: Pixabay

Lutraki je jedan od najlepših primorskih gradova, kome lokacija samo ide u prilog. Ukoliko ovde provodite leto, ne propustite priliku da obiđete Atinu i Akropolj, i upoznate tradicionalnu Grčku.

Više nije problem gde otići na more, već kako izabrati samo jednu destinaciju.

Razmislite, ali do subote 30. marta, jer bi bila šteta da propustite veseli vikend i popuste koji će vam omogućiti nezaboravno letovanje! Pogledajte detalje aranžmana na zvaničnom sajtu agencije Balkan Fun i upoznajte se sa odabranom destinacijom.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA