Prolećni praznici za 79€. Letovanje u Grčkoj za 39€

Pvi je April, ali deset dana boravka u Grčkoj po ceni od samo 39 evra nije aprilska šala

  • 0

Svim prolećnim putovanjima je nešto zajedničko: beg iz svakodnevice i uživanje u suncu na nekom lepom mestu. April je mesec koji nam nosi praznike Uskrs i Prvi maj, a neradni dani se obično koriste za putovanja u gradove širom Evrope. Koliko ste samo puta kliknuli na like, na fotografiju nekog prijatelja na Facebooku ili Instagramu i pomisli „šta bi bilo da sam  tamo“.

U agenciji „Viva travel“ ne samo da će vas odvesti baš tamo, nego će učiniti da to putovanje pamtite i prepričavate. Agencija je već godinama poznata po dobro organizovanim aranžmanima za evropske metropole i redovno iznenađuje svoje putnike novim destinacijama. Tako je i ovog puta na listi prolećnih putovanja, kombinovana tura Rim-Sorento-Kapri.

Poseta ovim prelepim mestima Italije podrazumeva odlazak autobuskim prevozom u Rim, a povratak avionom iz Napulja.  Polazak je zakazan za 26.april, a cena paketa od 6 dana iznosi 239€. Ono što ovaj program dodatno čini ekskluzivnim je smeštaj u odličnim hotelima sa 4* u Rimu i mestu Vico Equense.

Sigurni smo da će vas oduševiti Sorento, iznenaditi Pompeja, a u ostrvo Kapri zaljubićete se na prvi pogled.

Kada je Italija u pitanju, izdvajamo iz ponude i Milano, čuvena jezera Komo, Garda, Mađore (29.04. / 159€), Bolonju (29.04. / 145€). Agencije „Viva travel“ je organizovala čak tri polaska za Milano po specijalnim cenama:

Dan rada / 28.04. / 5 dana / od 79€

Dan rada / 25.04. / 6 dana / od 95€

Dan rada / 30.04. / 6 dana / od 119€

Foto: Pixabay

Švajcarska i svi njeni „gresi“

Kada u igri asocijacija želite da objasnite pojam čokolada, među prvim izgovorenim terminima će svakako biti i Švajcarska. Statistika kaže da Švajcarac godišnje pojede oko 23 kilograma čokolade. Nije čudo što ovaj narod koristi čokoladu u svim mogućim oblicima i prilikama. Pored slatkih, Švajacarska je poznata i po slanim „gresima“.  Svako može napraviti rupe u siru, ali samo Švajcarci znaju da naprave sir s rupama. Dozvolite svim čulima da uživaju u originalnosti ovih proizvoda i svemu što ova destinacija može da pruži. Prava prilika za posetu je 28.04. na 7 dana po ceni od 285 evra.  Gradovi kroz koje vas vodi agencija „Viva travel“ su Cirih, Bern, Lucern, Ženeva ...

Foto: Pixabay

Ako nam je neki narod blizak po mnogo čemu, onda su to definitivno Grci.

Grčka je zemlja koju posećujemo sigurno bar jednom godišnje. Najčešći razlog za to je prelepo more kojim raspolaže. Krajem maja i početkom juna možete letovati  u Grčkoj po neverovatnim cenama.

U agenciji „Viva travel“ je na snazi akcija popusta i specijalnih ponuda za pojedina poznata grčka letovališta. Uz kupljenu autobusku kartu po ceni od 39 evra za Pargu i polazak 16.maj, smeštaj od 10 dana dobijate besplatno. Aranžman za polazak 05.06. je na popustu od 10%, što važi i za Sivotu i Lefkadu.

FIRST MINUTE POPUSTE možete ostvariti na sledeće letnje aranžmane i termine:

KRF /autobusom/ 19.05.cena aranžmana samo 39€

KRF /autobusom/ 29.05.POPUST -20%

PEFKOHORI /autobusom/ 29.05.POPUST -10%

NEOS MARMARAS /autobusom/ 29.05.POPUST -10%

STAVROS /autobusom/ 02.06.POPUST -10%

TASOS /autobusom/ 02.06.POPUST -10%

SKIJATOS /avionom/ 11.06.POPUST -7%

Pre planiranog mora, ipak ostavite malo prostora za obilazak Atine i Soluna tokom prolećnih praznika.

Atina avionom za polazak 01.05. košta 279 evra, dok autobuski aranžman na 5 dana za Solun (25.04. i 30.04.) košta od 95 evra.

Više informacija o svim aranžmanima možete dobiti u poslovnicama agencije „Viva travel“  ili putem njihove zvanične prezentacije www.vivatravel.rs

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA