Last minute u Travelland-u: Letujte u vreloj Hurgadi po ceni već od 345€

Egipat sa svojim dugim peščanim plažama, kristalnim morem, tajanstvenim piramidama i hramovima svake godine privlači milione turista. Ukoliko do sada niste imali priliku da posetite  čuveni dar Nila, definitivno je krajnje vreme! Zato uz „Travelland“-ove last minute ponude za maj i jun to možete učiniti po neverovatnoj ceni već od 345€!

  • 2

Ovaj biser Sahare, okupan vodama Sredozemnog i Crvenog mora, bez sumnje vam može pružiti savršeno letovanje. Sa svojom bogatom i burnom prošlošću dugom 5 milenijuma, Egipat je poznat kao kolevka jedne od najstarijih civilizacija. Čuvene piramide i hramovi kao svedoci misteriozne prošlosti - sa jedne strane, a sa druge – bajkovita moderna letovališta, koja nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Foto: Wikipedia/Pixabay

Jedna od najpopularnijih destinacija Egipta je upravo Hurgada – nekada malo ribarsko naselje, a sada čuveni turistički centar. Nalazi se na Crvenom moru, kome je dodeljen epitet „more sa sedam boja“. Ovaj gradić predstavlja pravi primer spoja tradicionalnog i modernog: mali centar je pun bazara, džamija i živahne atmosfere, tipične za egipatski način života, ali ni kvalitetan noćni provod u novijem delu grada ne zaostaje. Duge plaže sa sitnim belim peskom i nestvarno tirkizno more savršeni su za odmor i opuštanje, a mistični podvodni svet oduševiće radoznale ronioce – nije ni čudo što se svrstava medju pet najboljih centara za ronjenje na svetu!

Kada je reč o smeštaju, „Travelland“ se potrudio da vam na raspolaganju bude širok spektar luksuznih hotela: Hilton Hurghada Resort, Bella Vista, Elysees Dream Beach i mnogi drugi.

Ukoliko želite da uživate u brojnim čarima Hurgade, požurite i ugrabite last minute ponudu u „Travelland“-u jer je ostalo još malo vremena da obezbedite savršeno letovanje po jako povoljnim cenama!

Foto: Wikipedia/Pixabay

U Hurgadi u maju možete provesti 6 noći po fantastičnoj ceni već od 345€, a u junu 9 noći po ceni od 400€!

Iskoristite popust od čak 40€ za letove 05.05, 08.05, 12.05, 15.05, 19.05, ili od 20€ za letove 22.05, 26.05. i 29.05.

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Egipat

    7. maj 2019 | 09:22

    Idem ove godine u Egipat, more ko more, ali moram da vidim piramide

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA