Hit ponuda u Travelland-u: Letujte u luksuznim grčkim hotelima uz popuste do čak 42%

U potrazi ste za kvalitetnim smeštajem u Grčkoj? Pored komfora i kvalitetne usluge želite i razne sadržaje i uzbudljive aktivnosti kojima ćete upotpuniti letovanje?

  • 1

Na pravom ste mestu jer turistička agencija „Travelland“ već više od dve decenije uspešno organizuje savršena letovanja po povoljnim cenama! Iz trenutne ponude izdvajaju se luksuzni hoteli sa 5 zvezdica: Dion Palace i Kassandra Palace Hotel za koje su aktuelni popusti do 42%! Popusti važe do 18.05. zato požurite i ugrabite ovu neverovatnu priliku!

Letovanje, Odmor, Putovanja Foto: Pixabay.com

Dion Palace Beauty & Spa Hotel nalazi se u srcu Olimpske regije i pod okriljem najviše grčke planine – Olimp. Ovaj fantastični hotel izlazi na široku peščanu plažu, više puta odlikovanu Plavom zastavom, što svedoči o njenoj lepoti i čistoći. Dion Palace je poznat kao prvi medicinski spa centar u Grčkoj i ima zatvoreni bazen koji se greje, hamam, saunu, bazen sa vodom sa Olimpa. Hotel je nedavno renoviran i opremljen je raznovrsnim sadržajima za sve posetioce – kako za one željne zabave i avanture, tako i za one koji žele da letovanje provedu u odmoru i opuštanju. Naročito je pogodan za porodice sa decom i raspolaže velikim brojem sadržaja za najmlađe, kao što su igralište u bašti, mini klub i još puno toga. Sobe su luksuzno opremljene, a posebnu lepotu im daje nezaboravan pogled na morsku pučinu, planinu ili vrt. Ukoliko se odlučite da odmor provedete baš u ovom hotelu, očekuje vas fantastičan popust do čak 42%, tako da 7 noći za dvoje odraslih i dvoje dece uzrasta do 12, odnosno 6 godina, na bazi polupansiona, možete rezervisati po ceni već od 484€!

Halkidiki, Chalkidiki, poluostrvo Foto: Pixabay

Na poluostrvu Halkidiki, nadomak mesta Kriopigi nalazi se Kassandra Palace Hotel, u predivnom vrtu, okružen borovima i maslinama. Hotel raspolaže brojnim sadržajima koji će upotpuniti vaš odmor: restoran, barovi, bazeni, igralište za decu, tereni za sportske aktivnosti... Od 2012. godine gostima na raspolaganju je potpuno nov unutrašnji bazen i potpuno opremljen fitnes studio. Takođe je tu i nov SPA centar sa saunom i salonom lepote, gde sve tretmane rade kvalifikovani i iskusni terapeuti. Prednost Kassandra Palace hotela je i velika površina koju zauzima: oko 7 hektara zelenila, parkova i sportskih terena, a tu je i privatna peščana plaža.  Sobe su savremeno opremljene, udobne, svetle i prozračne. Aktuelni popusti za ovaj hotel su do 41%. Sebi možete obezbediti 7 noći na bazi polupansiona za dvoje odraslih i dete mlađe od 12 godina po ceni od 449€!

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA