≫ 

Turska, Egipat, Grčka: LAST MINUTE cene za letovanje u junu

Gde je zaista najbolji odnos cene i kvaliteta kada su u pitanju letnji aranžmani?

  • 5

Pored godinama unazad popularnih letovališta Grčke i Italije, prethodnih godina ekspanziju su doživeli i Turska i Egipat. Zahvaljujući bogatnoj i sveobuhvatnoj ponudi, sadržajima hotela koji su besprekorno osmišljeni i po meri svih generacija, Turska je brzo zadobila svoje verne posetioce, porodice sa decom. Za njih su, pored sjajno osmišljenog sadržaja, iz sezone u sezonu aktuelni popusti koji čuvaju kućni budžet, a u isto vreme pružaju priliku za zajedničko uživanje i odmor.

Viva Travel Egipat Foto: Promo

Prvi polasci u junu, kao što je polazak 09. 06, imaju svoje LAST MINUTE cene za aranžmane od 7 ili 10 noćenja. Naime, u agenciji “Viva travel” hoteli u Turskoj sa najčešće all inclusive uslugom imaju popuste i do 50%.

Gost u Turskoj je kralj, od Boga poslan, pa su zato uvek snalažljivi Turci razvili koncept “all inclusive” ponude.

Pošto su osnovne potrebe već uključene u aranžman, potrošnja novca u Turskoj je svedena na minimum. Antalijska regija i letovališta kao što su Alanja, Side, Kemer ove sezone imaju najpristupačnije cene. Agencija “Viva travel” je za polazak 09.06. spremila hotele po ceni od 96€ za 10 noćenja, dok je cena avionske karte 209€.

Porodice se najčešće i opredeljuju za hotele u Turskoj zbog brojnih pogodnosti za decu. U hotelima Kleopatra Bebek 3* (ND) i Kleopatra Develi 3* (ND) u Alanji, smeštaj za dete do 7 godina je GRATIS, što je slučaj i sa većinom hotela iz ponude. U pojedinima hotelima je besplatan smeštaj i za decu starijeg uzrasta (do 14 godina). To važi za recimo, Acar hotel 4* koji pritom ima i dosta povoljnu cenu za 09.06. (za 7 noćenja cena smeštaja sa all inclusive uslugom iznosi 156€).

Viva Travel Egipat Foto: Promo

LAST MINUTE cene u Turskoj za 7 noćenja i polazak 09.06.:

ARMERIA HOTEL 3*, ALL, Alanja ..…. 114€

GALAXY BEACH 4*, ALL, Alanja........ 136€

OBA TIME 3*, ALL, Alanja................ 164€

BILKAY 3*, ALL , Alanja...................169€

SWEET PARK 3*, ALL , Kemer..........170€

FAME HOTEL 3*, ALL , Kemer..........231€

Ukoliko razmišljate o nešto drugačijem odmoru, prava avantura vas čeka na krstarenju i to rekom Nil.

Aranžman startuje 10. 06. i traje 11 dana, a cena smeštaja je 342€ (cena avio karte je 239€). Pre brodske avanture boravićete u Hurgadi u nekom od hotela sa all inclusive uslugom. Krstarenje počinje iz Luskora – “najvećeg svetskog muzeja pod otvorenim nebom”. Put se nastavlja ka Dolini Kraljeva, hramovima Karnak, Hatšepsut, Edfu, Kom Ombo i najsučajnijem gradu južnog Egipta…

Viva Travel Egipat Foto: Promo

Za sve verne ljubitelje Grčke, obezbeđeni su takođe popusti. U agenciji “Viva travel” popust za Pargu i Lefkadu sa polaskom 05. 06. i Kefaloniju (02. 06.) popust je 30%. Aranžmani uključuju najam od 10 noćenja, autobuski prevoz u odlasku i avionski prevoz u povratku.

Krf i polazak 29.05. pružaju GRATIS smeštaj za 10 noćenja, dok se plaća samo autobuska karta po ceni od 39 €, pa ovu ponudu ne treba propustiti.

Grčka ostrva i grčko more su nesporno mesta po meri bogova, što je dovoljna preporuka da ih i ove sezone posetite.

Svi zainteresovani za aranžmane mogu se obratiti na adresi Krunska 48 ili Bul. Mihajla Pupina 10a, YUBC.

Rezervacije se mogu ostvariti i preko zvanične internet stranice www.vivatravel.rs

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA