≫ 

Letovanje uz 55% popusta – Pun pansion svega 415 evra za 10 noćenja

Velika akcija za hotel Club del Golfo 4*!

  • 1

Ne propustite velika sniženja avionskih aranžmana za početak letnje sezone. Vodimo vas na destinaciju o kojoj mnogi sanjare i to po specijalnim Last minute cenama za polazak u junu.

Sardinija - smaragdno ostrvo s razlogom

Ekskluzivna destinacija ne mora nužno da bude nedostižna i nepristupačna. Agencija “Viva travel” je Sardiniju učinila dostupnijom nego ikada. Nestvarno plavetnilo mora, beli mekani pesak, univerzum za sebe bi bila tri načina da se opiše ovo italijansko ostrvo.

Nekad je odmor sve što nam treba. Kvalitetan odmor kakav ste dugo priželjkivali za svoju porodicu pruža vam upravo jedan od hotela na Sardiniji - Club del Golfo 4*.

Viva travel Foto: Viva travel

Hotel je prava oaza mira i nalazi se na plaži, u mestu Platamona. Tačnije, ima sopstvenu plažu na kojoj je korišćenje suncobrana i ležaljki uključeno u cenu, što nije čest slučaj u italijanskim hotelima. Za polazak 22.06. cena hotela je snižena za čak 55%. Preciznije na 10 noćenja uz uslugu punog pansiona cena po osobi iznosi svega 415 €. Avionska karta za čarter let iznosi 199 €. Ovo nije sve! Još jedna zgodna pogodnost je besplatan smeštaj za decu do 14 godina i to do kraja letnje sezone.

Hotel raspolaže bogatim sadržajem koji ispunjava zahteve gostiju svih uzrasta: bazen za odrasle i decu, restoran i bar na bazenu i plaži, Wi-Fi u lobiju, teniski teren, teran za mali fudbal, košarku, boćanje, streličarstvo, iznajmljivanje kanua, čamaca, dnevne i večernje animacije.

Kako bi vaš odmor protekao u najboljem mogućem redu, na destinaciji će do kraja sezone biti na raspolaganju predstavnik agencije “Viva travel” za bilo kakvu pomoć. Dok ste na Sardiniji, prilika je da obiđete Korziku, Kaljari, arhipelag La Maddalena, najpoznatije turističko mesto Kosta Smeralda.

Još jedna magična destinacija koju vredi posetiti je najveće ostrvo Mediterana.

Njeno veličanstvo - Sicilija

Ukoliko se odlučite za odmor na Siciliji i polazk 19.06. može se uštedeti do 135 € po osobi.

SICILIJA / Avionom, 10 noći … /19.06. /… cena aranžmana od 495 €

Siciija svima nudi ponešto. Glavni grad Palermo sa svojim brojnim katedralama, muzejima i trgovima, vulkan Etna rezervisan je za zaljubljenike u prirodu, sicilijanska sela u kojima su snimane scene legendarnog filma “Kum” i kilometri plaža za one koji bi samo da uživaju u suncu i pesku.

Svi aranžmani imaju mogućnost odloženog plaćanja na rate.  Više infromacija nalazi se na zvaničnom sajtu turističke agencije www.vivatravel.rs (poslovnice su u Beogradu, tel: 011/78 52 800 i Novom Sadu, tel: 021/21 55 315).

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA