"Ako ste žena tamo nemojte da putujete": Blogerka otkriva jezive incidente na egzotičnoj destinaciji

Instagram influenserka koja je obišla ceo svet, apelovala je na sve one koji planiraju da posete Dominikansku Republiku.

  • 14

Kako kaže, upravo u ovoj zemlji je umalo kidnapovali i seksualno napastvovali tokom dva odvojena incidenta prošle godine.

Dvadesetsedmogodišnja Kora Smit iz Orlanda na Floridi i njen suprug Džej vode travel blog zbog čega su proveli tri meseca u Dominikanskoj Republici.

Kora, koja je ispričala da se to dogodilo 2018. godine žali što ranije nije izašla u medije sa pričom već je objavljivala fotografije koje Dominikanu predstavljaju kao idiličnu destinaciju.

Umesto u hotelima, par se odlučio da boravi u smeštaju koji su našli preko AirBnb-ja, a samo u razmaku od nekoliko nedelja umalo je nisu oteli i silovali.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Mr. & Mrs. Smith (@the_greatescape.blog) on

Prvi incident dogodio se posle samo dva dana od dolaska u Santo Domingo kada je odlučila da izađe na trčanje poznatim šetalištem u ovom gradu. Njen suprug je tom prilikom ostao da odrema u sobi. Dok je trčala jedan čovek je zaustavio auto, otvorio vrata od automobila i nagovarao je da uđe. Pre nego što je protrčala pored njega tvrdi da je pokušao da je uhvati za ruku i natera da uđe u automobil. Kako bi izbegla potencijalni napad krenula je da trči u suprotnom pravcu.

Drugi incident dogodio se kada su ona i njen suprug vozili bicikle u Punta Kani. Tada su se dva momka na skuterima približila njenom biciklu i uhvatila je za zadnjicu. Ubrzala je kako bi se udaljila, ali drugi motorista ju je brzo sustigao i uhvatio za grudi. Njen muž je nažalost bio ispred i od saobraćaja uopšte nije ni video ni čuo ovaj incident. Dok je stigla da mu ispriča šta se dogodilo nasilnici su već otišli.

- Zlostavljali su me! Pokušala sam da ih odgurnem nogom, ali ja zapravo uopšte nisam imala kontrolu nad situacijom, napisala je u svojoj ispovesti na blogu.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Mr. & Mrs. Smith (@the_greatescape.blog) on

Ispričala je da se nije obratila policiji jer su upravo policajci opljačkali njenog supruga i pretili mu da će ga strpati u zatvor ako im ne da novčanik.

- Iskreno, nisam ranije govorila o ovome jer sam se plašila da ne ukaljam reputaciju jedne tako lepe zemlje. Mislim da su mnogi influenseri previše uplašeni da kažu pravu istinu, a većina ljudi želi da čuje samo pozitivne priče, priznala je.

Priču je objavila tek kada je u vestima čula za tragediju američke pedesetjednogodišnje turistkinje Temi Lorens-Dejli koja je navodno zadavljena i pretučena pronađena u hotelu Majestic Elegance u Punta Kani.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • idiot

    13. jun 2019 | 18:15

    Iskreno,najgore licno iskustvo i nikada,nikome ne bih preporucio ovu destinaciju,pri tom jos stomacni virus zbog hrane u hotelu sa 4****,a apoteke ni na vidiku!

  • Vitez sa primorja

    13. jun 2019 | 20:44

    Ja bih zbog moje zelenooke na odred vojske krenuo💪💪💪

  • Paja

    13. jun 2019 | 18:15

    Nemogu da verujem!!!!! Cccccc!!? A muž ništa nije video.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA