≫ 

Last minute letovanje: Popust od 40% ili 240 evra po osobi

Šta se zaista krije iza ovoga?

  • 0

Da li se „Last minute“ ponude zaista isplate?

Tanak budžet ili nedostatak slobodnog vremena faktori su koji utiču na (ne)odlazak na letovanje. Svako ko je ikada razgledao ponude i aranžmane turističkih agencija sigurno se mnogo puta susreo sa terminom last minuteLast minute ponude obično znače poslednji trenutak za odluku o nekom putovanju i uplatu aranžmana za određenu lokaciju.

Da bi se ugrabila prilika za jeftino putovanje potrebno je dosta strpljenja i spremnost da se brzo reaguje. Last minute aranžmani se po pravilu vrlo brzo zatvaraju jer je u ponudi mali broj preostalih mesta, a cene izuzetno povoljne, pa samo oni najbrži i najuporniji mogu doći do ovakvih pogodnosti. Jedna takva izuzetna pogodnost, je cena za aranžman na Siciliji. U hotelu Baia Azurra 4*, uz uslugu polupansiona, cena boravka na 10 noćenja je snižena sa 734 evra na neverovatnih 399 evra. Da bi se iskoristila ovakva akcija potrebna je zaista brza reakcija jer je polazak 19.06.

Viva travel Foto: Pixabay

Ako kažemo da možete uštedeti i do 240 evra po osobi za svoje letovanje i to na najlepšem ostrvu Italije, da li ćete poverovati? Istraživali smo među turističkim agencijama i pronašli specijalnu akciju popusta u agenciji “Viva travel”. Naime, avionski aranžmani za Sardiniju i polazak 22.06. sniženi su za 240 evra. Sada je cena hotela Mistral 3* svega 415 evra za 10 noćenja sa doručkom (avio takse su 52 evra). Hotel La Margherita 3* koji je smešten u centru Algera, na 150m od mora, sada ima cenu od 465 evra. Iako Sardinija važi za sedište svetskog džet seta u Mediteranu, nudi vam se prilika da budeti deo takve atmosfere po izuzetno niskim cenama smeštaja. A poseban razlog vašeg letovanja ovde jesu pre svega rajske plaže kojima raspolaže Sardinija. Plaže su duge i peskovite, a tirkizna boja mora, topla voda, puno sunca i prelepa priroda čine da spadaju u najlepše plaže na svetu.

Viva travel Foto: Pixabay

Još jedno ostrvo koje ima svoj poseban šarm ali i posebnu cenu je najveće ostrvo u Grčkoj – Krit.

Agencija “Viva travel” snizila je cene paket aranžmana za 40% za polazak 24.06.  U četvorokrevetnim apartmanima smeštaj je GRATIS (Stefanie studia – Agia Marina i Rosebay apartmani - Retimno), a cena avio karte je snižena sa 215 evra na 189 evra. Tako da je ukupna najniža cena avio aranžmana 234 evra po osobi za 10 noćenja.

Viva travel Foto: Pixabay

Krit je letnja destinacija za koju se mnogi odlučuju poslednjih godina. Romantična sorta turista će definitivno biti očarana istorijskim centrom Retimna koji je prepoznatljiv po elementima mletačke i otomanske arhitekture, kao i gradskom vrevom kako danju, tako i noću. Poput Sardinije, Krit nudi brojne plaže do kojih se dolazi i malo težim putem kao što je slučaj sa čuvenom plažom Seitan limania. Za neke je to prava avantura, za neke ludost, ali vredi svakog pokušaja. Slika govori više od reči:

Viva travel Foto: Pixabay

Skijatos – ni manjeg ostrva ni više plaža. Za sve koji čekaju poslednji trenutak, prilika je koja se ne propušta. Avionski aranžman za Skijatos i polazak 21.06. snižen je za 30%.

Ostaje vam samo da spakujete svoj kofer i krenete na zasluženi odmor.

Svi zainteresovani mogu se detaljnije informisati preko internet stranice www.vivatravel.rs. Zapratite ih na Instagramu i Facebooku kako biste bili u toku sa aktuelnim ponudama:

https://www.facebook.com/viva.travel5/

https://www.instagram.com/viva_travel_agency/

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA