≫ 

Letovanje na grčkim i italijanskim ostrvima: Avionski aranžman od 267 evra

Vodimo vas na popularna ostrva Italije i Grčke po najnižim cenama paket aranžmana

  • 0

Kada se opredeljujete za letnju destinaciju, da li vam je bitnije udobnost smeštaja, kvalitet plaža ili ipak cena aranžmana? Sve to zajedno najbolje pravdaju čuvena italijanska ostrva – Sicilija i Sardinija.

Živopisni obalski gradići, peščane plaže i božanstvena priroda, čine Sardiniju jednim od mesta koje barem jednom u životu morate posetiti. Prilika za to se ukazuje već 02. Jula. Organizovan je čarter let za ovo rajsko ostrvo od strane agencije “Viva travel” i to po Last minute cenama za sledeće hotele:

HOTEL MISTRAL 3* / ND..................................  od 540€

HOTEL LA MARGHERITA 3* / ND ..................... od  645€

HOTEL OASIS 4* / Polupansion ....................... od  935€

HOTEL CLUB DEL GOLFO 4* / Pun pansion .....  od  970€

Cena uključuje avionsku kartu, transfer i boravak od 11 dana tj 10 noći u izabranom hotelu.

Pre svega su plaže na Sardiniji razlog broj jedan zašto se ljudi odlučuju za ovu destinaciju. Na svakom koraku zatiče vas kristalno čista voda i prelepo more. Hoteli su više nego udobni i konforni, bogati sadržajem za goste svih uzrasta. Posebna pogodnost za porodice je GRATIS smeštaj za dvoje dece do kraja letnje sezone u hotelu Club Del Golfo 4*.

Viva travel Foto: Promo/Viva travel

Kada vidite Siciliju, videli ste ceo svet!“ – italijanska izreka

Najveće ostrvo Mediterana – Sicilja, nudi jedan vrlo aktivan i drugačiji vid odmora. Sicilja će vas iznenaditi svojom veličanstvenom kulturom i prirodnim lepotama. Ne propustite priliku da posetite njen glavni grad Palermo, “beli grad” Sirakuzu, popnete se na Etnu, jedini živi vulkan u Evropi, a posebno da uživo vidite  autentičnu scenografiju legendarnog filma “Kum”. Obavezno popijte kafu ili se rashladite sladoledom u baru Vitteli, gde je sedeo mladi Majkl Korleone.

Osim raznovrsnog sadržaja koji vam se nudi, bitno je i gde ćete odsesti za tih 10 dana. Svi hoteli agencije “Viva travel” dobro su locirani i smešteni na glavnom šetalištu mesta Đardini Naksos i Letojani.

Viva travel Foto: Promo/Viva travel

Last minute cene aranžmana za polazak 29.06.:

AVION + TRANSFER + HOTEL / 10 noći:

Hotel San Pietro 3*  / PP……………… od 399€

Hotel Baia Degli Dei 3*  / PP ………. od 399€

Hotel Sporting Baia 4* / PP ………… od 519€

Hotel San Vincenzo 4*  / PP ……….. od 469€

Hotel Baia Azzura 4*  / PP ………….. od 469€

(U hotelu San Vincenzo 4* ležaljke i suncobrani uključeni su u cenu aranžmana)

Dobar glas o grčkim ostrvima daleko se čuje, a o niskim cenama aranžmana još dalje.

Svima su već poznata ostrva poput Krfa, Kefalonije, Krita, Tasosa, Lefkade, Skijatosa i sva se nalaze u ponudi agencije “Viva travel”.  Jedno se posebno izdvaja, jer ima najniže cene za prvi julski polazak:

SKIJATOS / 01.07. / - AVION + SMEŠTAJ, 10 noći = cena aranžmana od 267€ (avionske takse su 48€)

Viva travel Foto: Pixabay

Ovo ostrvo je jednostavno spoj lepog i nezaboravnog. Vrlo je male površine ali šarmatno ušuškano. Glavna odlika ostrva su brojne plaže, te će svako moći da nađe sebi omiljenu. Plažu koju preporučujemo je Sporadi plaža, kao jednu od najčistijih u Grčkoj. Zgodna je za porodice sa decom, za zaljubljene i sve ostale sastave saputnika. A plaža sa prirodnim hladom zbog kojeg je i postala vrlo popularna je plaža Kukunaries. Na njoj nije obavezno iznajmljivanje ležaljki, dovoljno je da stavite svoj peškir, udahnete duboko i osetite oštar i prijatan miris bora.

Uživanje može da počne!

Sve informacije o aranžmanima pogledajte na internet stranici www.vivatravel.rs

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA