≫ 

Francuzi maltertirali srpsku decu na pariskom aerodromu Bove: Jedan otac zato je imao problema

Roditelj je doživeo velike neprijatnosti na aerodromu od strane granične policije zbog čega je i avion kasnio

  • 7

I ranije je bilo slučajeva da su Srbi imali problema sa graničnom policijom na aerodromu Bove u Parizu, ali ovoga puta reč je o deci. Dragan Lazarević upozorio je roditelje koji svoju decu šalju bez pratnje na ovaj aerodrom, da će im možda praviti probleme.

Naime, Lazarević je svoju decu trebalo sinoć, 29 .juna da pošalje bez pratnje i iako je imao sva neophodna dokumenta, doživeo je velike neprijatnosti na aerodromu od strane granične policije zbog čega je i avion kasnio.

Aerodrom Bove, Pariz Foto: Facebook/svisrbiuparizu.com

Jedan od policajaca je tražio „porodičnu knjigu“ (livret de famille), iako nigde ne piše da ona treba da se pokaže prilikom ovakvih slučajeva.

Ipak, na kraju se sve lepo završilo i posle ubeđivanja i insistiranja porodice policajac je popustio i dozvolio da avion poleti.

(Telegraf.rs/svisrbiuparizu.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sibin

    1. jul 2019 | 00:15

    Francuzi nas uopste ne vole a plus na yom aerodromu rade I hrvati, koji nas normalno mrze!!!!!

  • DRagutin

    1. jul 2019 | 04:54

    Svaka cast Francuzima! Tako treba sve policije da rade! Mnogi roditelji nisu svesni koje zlo vlada svetom i da je trgovina robljem itekako izrazena! Tako da su Francuzi po meni bili ispravni u svom poslu!

  • ЗБ

    1. jul 2019 | 07:57

    Нас, србе, хрвати мрзе? Свашта. Нас мрзе срби, католичке вере, који се труде десетљећима да буду хрвати. А никада то неће бити и никада више неће моћи да буду срби. Најбољи народ на планети. То их боли, тога су свесни и зато су то што јесу.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA