Akcija: Dve destinacije = Jedan odmor

U jeku letnje sezone, mesta je sve manje, a cene sve više. Vodimo vas na destinacije koje potvrđuju suprotno

  • 0
Viva travel Foto: Promo/Viva travel

Vi ste od onih koji se u poslednjem trenutku odlučuju za putovanje? E pa, sada je prilika da iskoristite šansu i ugrabite neka od poslednje raspoloživih mesta i to po dosta povoljnijoj ceni.

Ukoliko ste ljubitelji Turske, na svakih 5 dana organizovani su avionski polasci što vam daje prostora da se bolje organizujete. Počnite sa pakovanjem jer je prvi polazak ove nedelje 10. jula. U agenciji „Viva tavel“ saznali smo da još malo mesta ima u hotelima Egejske regije po sniženim cenama sa uključenim avionskim prevozom:

KUŠADASI za 10.07.

- Saturn 3*, PP - od 481€

- Uslan 3*, PP - od 450€

MARIS za 10.07.

- Amos 3*, PP - od 473€

- Alkan 3*, PP - od 543€

- Sesin 4*, ALL - od 640€

BODRUM  za 10.07.

- Okaliptus 3*, PP - od 689€

Pomešan duh Evrope i Azije, sa lepotama Mediterana, uz umerene doze orijenta je kombinacija koja retko koga ostavlja ravnodušnim. Turska je destinacija koja godišnje ugosti oko 40 miliona turista, što poručuje da je vredna obilaska. Jedna od glavnih odlika letovanja u Turskoj je all inclusive usluga u hotelima. Ne morate da razmišljate o hrani, koja je inače izvrsna, i nosite previse novca za džeparac. Vaši turski domaćini pobrinuli su se da vam odmor protekne što rasterećenije.

Viva travel Foto: Promo/Viva travel

Isti termin polaska 10.07. deli i aranžman za Hurgadu, čije se cene kreću od 370 evra u hotelu sa 4 zvezdice i all inclusive uslugom za 10 noćenja. Hurgada je jedno od vodećih egipatskih turističkih mesta i poznata je širom sveta. Hoteli su uglavnom smešteni duž peščane plaže, dugačke gotovo 20 kilometara, a more je toplo tokom čitave godine.

Ipak, vernim ljubiteljima grčkog mora ne ostajemo dužni informaciju da su ove nedelje na Last minute akciji i polasci za Kefaloniju i Krit. Još malo slobodnih mesta ima u vilama Mihalis, Pefanis, Gradakia na Kefaloniji za polazak 13.07. Jedinstvenu cenu aranžmana od 346 evra (sa uključenim avio taksama) za sve slobodne kapacitete nudi agencija “Viva travel”.

Viva travel Foto: Promo/Viva travel

Za najveće i prelepo grčko ostrvo Krit, zakazan je avionski polazak 14. jula, a najniža cena aranžmana je od 260 evra (Stefanie studija i Rosebay apartmani).

Ovog leta aranžmane u Grčkoj možete birati i na 5 noćenja, ukoliko vam slobodno vreme ne dozvoljava više. Postoje mesta koja se jednostavno vole i kojoj se više puta vraćaju pripadnici srednje generacije i porodice sa malom decom.  U odnosu na druga letovališta širom severne Grčke, izdvojilo se malo mesto Stavros koje spade u red jeftinijih letovališta. Naime, agencija “Viva travel” je spremila paket za autobuski polazak 11.07. po ceni od 115 evra za 5 noćenja.

Ono po čemu je nadaleko poznat Stavros, su platani koji se nalaze u neporednoj blizini glavne plaže. Turistima koji zauzmu mesto ispod njih suncobran gotovo i neće biti potreban.

Dve destinacije = Jedan odmor

Ukoliko birate sopstveni prevoz, iskoristite akciju da od 12.07. boravite 5 dana u Stavrosu, a onda skoknete u obližnju Asprovaltu i nastavite svoj odmor još 5 dana. Ili od 17.07. produžite na Tasos, čime ćete svoje letovanje upotpuniti svim prirodnim lepotama koje jedno ostrvo može da ponudi.

Za više informacija o aranžmanima i popustima, obratite se agenciji u poslovnicama na adresi Krunska 48. i Bul. Mihajla Pupina 10a, YUBC ili jednostavno svoje letovanje rezervišite preko internet strane www.vivatravel.rs

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA