≫ 

Letovanje po meri. Najviše za najmanje novca

Vodimo vas na neka od najlepših letovališta po najnižim cenama.

  • 0
sardinija tasos foto: Viva Travel

Potražnja za grčkim destinacijama i dalje ne posustaje iako smo u jeku letnje sezone. Traži se mesto više za mnoga poznata letovališta u Olimpskoj regiji, Asprovalti, Stavrosu, na polustrvu Halkidiki i grčkim ostrvima.  Razlog leži u činjenici da je Grčka zaista zemlja mora sa smaragdnim vodama. Mnoge grčke plaže postale su sinonim za luksuz i bezbrižan život. 

Aliki plaža na Tasosu je pravi morski dragulj. U pitanju su dve identične plaže razdvojene uskim pojasom zemlje. U moru stoje čuvene isklesane kamene formacije, ostaci drevnog kamenoloma, koji podsećaju na prestole za bogove mora. Mnogi kažu da je Potos najatraktivnije mesto na ostrvu za letovanje, jer ovde imate sve što vam je potrebno za miran i opušten odmor. Ukoliko birate Tasos za svoje malo parče raja, onda se uputite već 26.07. jer mesto možete naći baš u Potosu i to sa popustom od 10% na aranžmane. Agencija “Viva travel” nudi smeštaj na 5 noćenja (od 151€), na 10 noćenja (od 231€) i 15 noćenja (od 325€)  u vilama Koula, Dina, Dukas, Veneta, Dorotea.

sardinija tasos foto: Viva Travel

Plaža Mirtos na Kefaloniji dobija nagrade svake godine i pojavljuje se u turističkim vodičima širom sveta. Smatra se jednom od najlepših plaža na zemlji.  Kefalonija se izdvaja svojom veličinom i prirodnim lepotama. Ukoliko na letovanje doputujete sopstvenim prevozom, vrlo lako ćete uspeti da obiđete celo ostrvo ako se dobro organizujete i informišete. “Viva travel” nudi autobuske ali i avionske aranžmane za Kefaloniju. Pošto je za polazak 23.07. odobren popust od 30%, mesta su se logično brzo i rasprodala. Ako budete dovoljno brzi možda urabite još koji slobodan studio u vili Gradakia koja se nalazi na odličnoj lokaciji, svega 50m od glavne ulice u mestu Lasi. Naredni polazak je zakazan za 02. avgust za koji imate dovoljno vremena da se što bolje organizujete.

sardinija tasos foto: Viva Travel

Zašto morate posetiti Sardiniju?

Kada letujete u Italiji, vaš odmor se pretvara u avanturu. Italija je zemlja umetnosti, tako da su njena letovališta raznovrsna kao i umetnička dela koja je tokom svoje istorije iznedrila. Nemoguće je ne pronaći pristojno letovalište u Italiji bez obzira na budžet, razlog, želju ili ličnu turističku potrebu. Mi vas vodimo na Sardiniju!

Sardinija je ostrvo koje obara svoje posetioce prirodnim kontrastima, svetlima i bojama regije koje su miks tradicije uz divlju i netaknutu prirodu. Sardiniju s jedne strane zapljuskuje Tirensko, a s druge strane Sredozemno more. Glavni i najveći grad Sardinije je Kaljari. Da biste obišli Kaljari neophodno je bar nekoliko dana. Ali zato ćete sigurno moći dobro da upoznate prestonicu severa Sardinije – Algero. Pored brojnih spomenika kulture i savremenih mesta za šoping i izlaske, možete odmarati na nekoj od njegovih prelepih i uređenih plaža. Agencija “Viva travel” vam nudi i smeštaj u Algeru u nekom od hotela sa 3* i 4*. Hotel na 100m od peščane plaže je hotel Rina 3*. Sa uslugom noćenja sa doručkom za 10 dana boravak u ovom hotelu od 02.08. košta 655€, dok je cena za hotel La Margherita 3*- 581€.

sardinija tasos foto: Viva Travel

Najbolji odnos cene i kvaliteta dobijate ako se odlučite za hotel Club del Golfo 4* koji se nalazi na samoj plaži u mestu Platamona. Nudi bogat sadržaj za rekreaciju i zabavu, od bazena i sportskih terene do kurseva jedranja, surfovanja, streličarstva. Idealan je za porodice sa decom. Aranžman sa boravkom od 11 dana, uslugom punog pansiona i avionskim prevozom košta 899€ za polazak 22.07. Posebna pogodnost za porodice je GRATIS smeštaj za dete do 14 godina.

I dok se premišljate da li da spakujete kofere i otputujete na Sardiniju, pomislite samo na sva dobra vina koja se proizvode na ostrvu, pecorino sir, domaći beskvasni hleb, masline i mnogobrojne deserte koji čekaju samo na vas.

Više detalja o svim letnjim aranžmanima pronaći ćete na sajtu www.vivatravel.rs,  a adrese poslovnica na kontakt strani https://www.vivatravel.rs/contact  

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA