Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika SRB
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • SRB

    27. jul 2019 | 21:13

    Tri puta sam bio tamo, Sicilija ne moze da se opise, ona mora da se dozivi. Ukoliko imate finansijskih mogucnosti ne smete da zaobidjete ovu destinaciju. Tormina, Palermo, Sirakuza, Noto, Catania, Trapani, selo Savoka, planina Etna, pamticete do kraja zivota. Malo ljudi zna da na siciliji postoje plaze koje su poput grcke Levkade, imate na primer plazu Fontane Bianche koja je lepsa od svih grckih plaza, neverovatan gradic - plaza Cefalu. Obisao sam sve plaze Evrope, ali Siciliji se svakih malo vracem. U Cataniji se malo pripazite dzeparosa, druga mesta su 100% sigurna. Ukoliko se ne popnete na etnu (min. na 3000m, krater Sivlestre na 1800m je cist marketing), i ne obidjete sva ova mesta isto kao da niste bili na Etni i na Siciliji. Za Etnu, zicara, autobus do 2900m i lagano pesacenje do 3000m su sigurna zona, summit krateri na visini od 3400 mogu da se obidju samo sa vodicima. Do njih ima oko 2 sata teskog pesacenja u oba smera, i ta zona nije ni malo bezbedna, ali u koliko se popnete gore dozivicete nesto sto cete celog zivota pamtiti, pa za one sa vecim adrenalinom toplo savetuje tu turu. Na vrh ne mozete sami, bez adekvatne opreme (kacige, gojzerice, voda, i ponesite masku za kiseonik jer na vrhu znaju da izlaze jaki plinovi i tad se jako tesko dise , kao i sendvic). Na etni vam je leti potrebna neka lagana jakna jer je to visoka planima i jako je hladno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA