• 52

"Sramota, iskopali rupu na plaži": Zbog ove fotografije su svi napali srpskog turistu (FOTO)

Fotografija sa plaže u Grčkoj pokrenula je pravu raspravu na društvenim mrežama

  • 52

U Fejsbuk grupi Grčka-grupa za turiste, osvanula je fotografija rupe na plaži koju su najverovatnije napravila deca igrajući se, a koja je naljutila mnoge turiste.

pesak, rupa, plaža

Foto: Facebook/ Sasa Krejic/ grckainfogroup

Uz fotografiju rupe u pesku stajao je komentar:

- Bilo je i ovoga. Iskopali rupu nasred plaže, ne znam razlog... ali zamislite kada bi svi tako...

Dečija igra je često neshvatljiva i neprihvatljiva starijima, ali mnogima nije jasno kako je uopšte moguće da ovako nešto može da smeta bilo kome.

- Haha, a jel realno? Pa ceo život deca kopaju rupe. Šta je problem? Nije nista uništeno, koji je đavo ljudima, pitala se jedna komentatorka.

- Tolika plaža, pa šta ako je rupa nije vulkan! Strašni smo ljudi, sve nam smeta, bila je ljuta druga komentatorka.

- Ne vidim nikakav problem. Ljudi verovatno imaju decu pa su se igrali, ne znam zašto vam to smeta, pitala se kometatorka u grupi.

pesak, rupa, plaža

Foto: Facebook/ Sasa Krejic/ grckainfogroup

Drugi su ipak razumeli čooveka kome ovakve rupe smetaju.

- Čovek je verovatno mislio da plažu treba ostaviti u stanju u kom si je zatekao. Osnovna kultura, smatra jedan čovek.

- Moja deca su odrasla. Kopali smo i mi i veće rupe i pravili brda i planine. A kada pokupimo stvari i krenemo sa plaže, sve smo vraćali u prvobitno stanje.

- A možda bi trebalo da se zatrpa rupa posle igre dece, čisto da neko ne povredi nogu, bio mlad ili star, nije bitno, povreda je povreda, napisala je druga žena.

Većina komentatora je opravdavala ovo kao dečiju igru koju smo svi praktikovali kao mali, a drugi smatraju da nije na roditeljima da zatrpavaju otkopane rupe, već na službama koje održavaju plažu.

Šta vi mislite? Da li je opravdano ostavljati rupe otkopane u pesku?

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Tata

    Kao otac mogu da garantujem da tu rupu deca nisu mogla da iskopaju vec odrasli. Nije prihvatljivo da odrasli kopaju ovako veliku rupu. Prvo jer je ruglo, drugo jer ce se neko slomiti a trece ispod peska na svim plazama skupljaju se toksini i otpadne vode sa raznim bolestima. Pesak nije zdrav za odrasle a kamoli malisane. Pomirisite otkopani pesak pa cete se sami uveriti u to. Deca mogu da se igraju u plicaku ali ne u pesku. Tata

  • jupa

    jel tamo nema lime i oseke ?

  • Pescana Grcka

    Ne zamerajte deci...ipak je to Grcka...prelepa zemlja sa prelepim plazama...Malisani su jednostavno uzivali...Grcka je jedna i neponovljiva...Pescane plaze, cisto more...To i da zele deca ne mogu uraditi u Hrvatskoj ili u Crnoj Gori, jednostavno tamo je sve kamenje...

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima