• 7

Zbog Porto Kacikija za ovu plažu na Lefkadi mnogo srpskih turista uopšte ni ne zna (FOTO)

U Grčkoj možete naći mnogo lepih plaža, a izbor je toliko veliki da često ne možete odlučiti tako lako.

  • 7

Jedna od takvih destinacija je i Lefkada koja je u poslednjih par godina sve popularnija među stanovništvom Srbije, a ponajviše zbog lepote koju ima da pruži.

Ali, naši turisti skloni su da idu baš tamo gde idu i svi, pa izbog uglavnom spada na plažu Porto Kaciki, kao možda i najveću atrakciju na ostrvu.

katisma lefkada

foto: pixabay.com

Međutim, još jedna magična plaža krije se samo 15 kilometara od grada Lefkada. U pitanju je orgnaizovana plaža sa ležaljkama, bič barom i restoranima, koji nisu uopšte uspeli da joj naruše prirodnu lepotu već samo da pruže udobnost.

katisma lefkada

foto: pixabay.com

U pitanju je plaža Katisma koju zbog belog šljunka i tirkiznog mora, obavezno morate posetiti.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • FANTOM

    U sredu idem u Nidri da se odmori od napornog rada u građevinskoj firmi privatnika ( robovlasnika u pokušaju). More je more, slana voda i sunce su samo jedan deo mog odmora. Kupaći se na gradskoj plaži jer nije sve u kupanju i sunčanju već i u pametnom programu sopstve organizacije koja zadovoljava moje prohteve. Odlasci na druge plaže, blizina marketa i restorana kao i večernji izlasci i šetnje rivom prepunom zanimljivog sadržaja a tu su i video bimovi da gledam i uživam u pobedama naših košarkaša i odbojkašica. Lefkado čuvaj se, stiže ti premoreni kamarad da zarad opuštanja i fizičke osposobljenosti potroši koji evrić krvavo zarađene plate i boli ga gde će ga potrošiti dali na nekim izvijanim plažama ili prvoj uvali kojih ima na izobilje kao od majke prirode odeven. Neću bre ni Adamov kostim žulja me!!!

  • Ivann

    Ma kako da ne. Bio sam ove godine. Katizma ništa specijalo nije. Plaža k'o plaža. A da ne pričam kolika je gužva na njoj. Posle 12h nema gde peškir da staviš. A plaža je poprilično dugačka. Milos i Egremni su najlepše.

  • Grcka je zakon

    Bili ove godine... Lepa je, al nista specijalno kolko se prica. Svakako treba obici, ali mozda 4-5 po lepoti nan Lefkadi.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima