≫ 

"Akcija! 3 noćenja sa prevozom samo 59€": Koliko košta putovanje u Beograd za Grke, Bugare i Turke?

Turistički aranžmani za Beograd već od 59 evra...

  • 7

Da li ste se ikada pitali koliko košta turistički aranžman za Beograd i šta on podrazumeva?

Trenutno se širom Soluna najavljuje akcija koju svi željno iščekuju sutra kada će moći da rezervišu putovanje u Beograd nudi za samo 59 evra! Inače, za stanovnike Severne Grčke, turističke agencije pored sve više rezervacija za Bansko i Istanbul, beleže porast turista koji su zainteresovani za Beograd za koji kažu da se "prodaje kao alva".

PANORAMA, STARI I NOVI BEOGRAD Foto: A. Nalbantjan

Istražili smo i koliko košta petodnevni boravak u Beogradu ako aranžman uplaćujete iz Istanbula. Beograd je posebno u Turskoj takođe jedna od najtraženijih destinacija, a ima ga u sklopu različitih tura - bilo da hoćete da vidite samo Beograd, Beograd u kombinaciji sa Sarajevom ili Novim Sadom, ali i krenete na turu Balkanom. Pet dana, odnosno četiri noćenja u Beogradu na bazi polupansiona košta oko 200 evra bez avionskih taksi.

PANORAMA, STARI I NOVI BEOGRAD Foto: A. Nalbantjan

Ako pak, dolazite iz Bugarske na pet dana u Beograd, autobuski prevoz i hotel koštaće vas sve ukupno 147 evra zbog čega je Beograd osim Niša, postao sve traženiji među građanima Sofije.

Inače, gotovo svi aranžmani za Beograd podrazumevaju obilazak najpoznatijih lokaliteta - Kalemegdan, Knez Mihailovu ulicu, Gardoš, Zemunski kej, ali i obavezan obilazak srpskih restorana i kafana na vodi, kao i šoping u nekom od popularnih beogradskih tržnih centara.

Gotovo sve agencije reklamiraju Beograd kao mesto na kojem možete dobiti sve što očekujete od jedne evropske metropole, ali za malo novca.

(T.T./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA