Samo u Travelland-u: Egzotične destinacije već od 469€

Ako i vi maštate o odmoru na nekoj dalekoj plaži dok kod nas padaju jesenje kiše, „Travelland“ ima odlične vesti: spremne su first minute ponude i popusti za najlepše egzotične destinacije

  • 0

Meksiko je zemlja u kojoj možete doživeti, videti i probati gotovo sve: od mističnih piramida, kolonijalnih trgova i katedrala, pa sve do brašnasto belog peska i tirkizno plavog mora Karipske obale, kao i nadaleko poznate meksičke hrane. Kankun je njegovo najpopularnije turističko odredište, savršeno za opuštajući odmor, ali i noćne izlaske. Nešto južnije nalazi se drugo popularno letovalište - Playa del Carmen, pozato po luksuznim hotelima. Još južnije je Tulum, koji poseduje verovatno najlepšu plažu u celom Meksiku. Za Meksiko su aktuelni popusti do čak 35% i dodatni popust od 100€ po rezervaciji!

Bajkovito indonežansko ostrvo Bali zasigurno će vas osvojiti svojom prozirno čistom vodom, uređenim, peskovitim plažama i očaravajučim koralnim sprudovima. Osim što se može pohvaliti brojnim hramovima, Bali je poznat i po terasastim pirinčanim poljima, vodopadima i bujnim tropskim šumama. Iskoristite first minute ponude i u ovom tropskom raju provedite 12 dana po cenama od 765€!

Turizam, plaža, more, Bali

Foto: Pixaby

Ostrvo ruma, cigara, muzike i starih automobila ili, rečju, Kuba! Ova ostrvska država će vas osvojiti svojom autentičnošću, mnoštvom spomenika i muzeja, koji predstavljaju svedoke jedne burne istorije, ali i divnim peščanim plažama. Bez obzira na to da li želite samo da se opustite na odmoru, isprobate mnogobrojne uzbudljive aktivnosti ili utonete u neverovatni noćni život u latino ritmu, ovde ćete dobiti  odmor iz mašte i iskustvo za pamćenje. Uz popust do 20% i dodatni popust od 100€ po rezervaciji, 12 dana na Kubi možete obezbediti po ceni od 1430€!

Kuba

Foto: Pixabay.com

“Zemlja slobodnih”, tj. Tajland jedina je zemlja u jugoistočnoj Aziji koja nikad nije bila kolonizovana pa je skoro u potpunosti zadržala svoju jedinstvenu i fascinantnu kulturu. Njena prestonica, Bankgkok, jedna je od najpoznatijih i najprivlačnijih prestonica čitave Azije. Ova metropola, haotična i uzbudljiva, predstavlja nesvakidašnji spoj modernog i tradicionalnog i za svakoga nudi po nešto: od šopinga, preko poseta muzejima, do ludog noćnog života. Najposećenije ostrvo Tajlanda, Puket, krase prelepi hoteli, marine, ali i plantaže kokosa, banana i ananasa. Za vaš idealan odmor na Tajlandu obezbeđeni  su popusti do 100€ po rezervaciji, a cena sa taksama je već od 739€!

Tajland

Foto: pixabay.com

Dubai, blistava metropola Persijskog zaliva i orijentalne gostoprimljivosti, oduševiće vas neverovatnim spojem tradicionalnog i modernog. Nestvarni arhitektonski poduhvati, mešavina različitih kultura i uzbudljivi sadržaji, ali najviše od svega – duge peščane plaže i toplo more učiniće vaš odmor nezaboravnim. Doživite čaroliju arapskog sveta uz popust od 100€ po rezervaciji. Cene za 5 dana u Dubaiu kreću se od 469€!

Dubai

Foto: pixabay.com

Doha, glavni i najveći grad Katara postao je pravi biser Bliskog istoka - nekada siromašno ribarsko selo, a sada mesto u kome živi luksuz.  Svojim posetiocima nudi prekrasne peščane plaže sa kojih se mogu posmatrati spektakularni izlasci sunca, prozirno čisto i toplo more, šetnje duž velikih ulica i obilaske raznih gradskih četvrti, kao i živopisne pejzaže išarane oblakoderima. Uz popust od 100€ po rezervaciji, u Dohi 5 dana možete provesti po ceni već od 499€!

Letovanje

Foto: Pixabay/Lars_Nissen_Photoart

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/.  Za najaktuelnije ponude, dodajte nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA