≫ 

Godina 2020. može da počne, veliki First minute popusti

Ne morate čekati takozvani „Black Friday“ da biste ugrabili najveće popuste, u agenciji „Viva travel“ su već aktuelni First minute popusti na putovanja i do - 45%

  • 0
Viva Travel

Foto: Viva Travel

Novembar je mesec kada se već razmišlja o novogodišnjoj noći i bira mesto koje će Doček Nove godine učiniti što srećnijim i lepšim. Svi oni koji tokom cele godine posećuju restorane, klubove, kafiće za početak nove godine ipak biraju neku od evropskih metropola. Evropa spada među najpoželjnije destinacije u kojima možete provesti novogodišnje i božićne praznike. Agencija “Viva travel” u svojoj ponudi ima i autobuske i avionske aranžmane, a cene se kreću ćak od 39 € po osobi (npr. Beč bez noćenja). Najveća potražnja je za onim najpopularnijim gradovima u kojima se hiljade i hiljade ljudi iznova okuplja svake godine kako bi zajedno proslavili doček Nove godine.

Pariz - Nova Godina, Viva Travel

Foto: Viva Travel

Pariz – magično mesto koje nikada nećete zaboraviti

Autobusom, 9 dana | 27.12. | cena 269 €

Avionom, 5 dana | 29.12. | cena sa taksama 639 €

Rim – jedno od najromantičnijih mesta za doček Nove Godine.

Autobusom, 6 dana | 29.12. | cena 179 €

Avionom, 5 dana | 28.12. | cena sa taksama od 519 €

Istanbul – grad koji spaja staro i novo

Autobusom, 6 dana | 29.12. | cena 129 €

Avionom, 4 dana | 30.12. | cena sa taksama 435 €

Novogodišnje praznike maksimalno iskoristite i svoj mini odmor pretvorite u onaj za pamćenje. A jedan takav je zagarantovan ukoliko se uputite u neki od prelepih gradova Italije. Najšira ponuda novogodišnjih aranžmana odnosi se upravo na ovu, večno inspirativnu zemlju: Venecija na 5 i 6 dana, Bolonja na 6 dana, Milano na 5 i 6 dana, Toskana na 5 i 6 dana, Cinque Terre na 6 dana, Sicilija na 9 dana.

Milano - Nova Godina, Viva Travel

Foto: Viva Travel

Kada su se isplanirala putovanja za Doček Nove godine, iskusni putnici već sada rezervišu svoje letovanje za narednu godinu jer znaju da će ugrabiti velike First minute popuste. Grčka je srpskim turistima i dalje “broj jedan” letnja destinacija. A oni dovoljno mudri iskoristiće aktuelne pogodnosti za paket aranžmane koji su već na snazi u agenciji “Viva travel”. U prilog tome govori činjenica da su prve smene skoro rasprodate za mnoge grčke destinacije.

Popust do 20% na aranžmane sopstvenim i autobuskim prevozom možete iskoristiti za sve rezervacije do  31. decembra 2019. Prva smena koja se odnosi na drugu polovinu maja košta svega 49 € ili 69 € (u zavisnosti od izbora destinacije), a u cenu je uračunat smeštaj od 10 noćenja sa autobuskim prevozom.

Ukoliko budete brzi, možda još ugrabite letovanje po ovoj ceni na destinacijama kao što su Olimpic beach, Nei Pori, šarmantna Parga, Tasos, ali i ostrvo Krf. Hotelski smeštaj u Grčkoj nosi sa sobom popuste i do 45% ukoliko se takođe rezerviše mesto do kraja 2019. godine.

Leto, Viva Travel

Foto: Viva Travel

Sa svim aktuelnim ponudama možete se detaljnije upoznati na zvaničnoj internet stranici agencije „Viva travel“ – www.vivatravel.rs ili posetite poslovnice u Beogradu (Krunska 48 i Bul. Mihajla Pupina 10a) i Novom Sadu (Železnička 13).

Sve u svemu, godina 2020. može da počne!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA